in

Și-au făcut ”provizii” de sărbători: au furat 9.000 de ciocolate și sute de bucăți de parmezan. Trei români arestați la Solferino

Navetă pentru proviziile de Crăciun. Sosesc la Solferino, din provincia învecinată Mantova, la bordul unui Mercedes clasa E, și fac cumpărături care ar putea să ajungă și de Anul Nou.

Manevrele lor au fost observate de la distanță de carabinierii de la unitatea din Carpendolo care îi așteptau. Au fost arestați trei cetățeni români rezidenți imediat după granițele bresciane, pe teritoriul mantovan.

Cei trei, de 31, 37 și 43 de ani, au fost urmăriți la de la supermarket la supermarket și prinși cu o grămadă de ciocolată. În portbagajul autoturismului lor militarii au găsit un munte de bunuri: trei sute de ambalaje cu câte treizeci de ciocolate, 170 de bucăți de parmezan reggiano de 250 de grame, patru sute de capsule de cafea și 15 kg de cafea măcinată.

Cei trei hoți în serie preferau în principal Ferrero Rocher, dar și Pocket Cofee, însă nu refuzau nici Nutella, brânza și alcoolul. În plasele de cumpărături carabinieri au găsit și câteva ambalaje cu file de somon la cutie și două sticle cu whiskey.

Toată marfă care, la egalitate cu cremele și alte cosmetice furate de pe rafturi, de obicei ia calea pieței clandestine și paralele.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brescia, a rănit un hoț român: italian condamnat la o pedeapsă mai mare decât acesta: ”Într-o țară normală cetățeanul ar fi premiat”

”Închiriez numai italienilor”: anunț șocant la Roma