Menu
in

Pe stâlp pentru a-și impresiona prietenii: electrocutat la 130.000 de volți la Treviso

O bravadă care putea să-l coste viața pe un tânăr român. Cu un grup de amici, doi băieți și o fată, stătea de vorbă pe 24 mai într-un parc din Maser (provincia Treviso), în imediata vecinătate a primăriei.

Dintr-odată a luat decizia de a se urca pe stâlp pentru a sfida înalta tensiune și a-și impresiona amicii.


În jurul orei 21 tânărul. S.R.V., român, de 29 de ani rezident la Fonte, și-a comunicat intenția de a se urca pe stâlpul Enel. Pas după pas a urcat pe grilajul din fier care susține linia de înaltă tensiune. Ajuns la pragul indicat ca limită maximă de siguranță, nu s-a oprit. Și-a continuat periculoasa cățărare. Un pas deasupra limitei și imediat a fost electrocutat: 130.000 de volți au trecut prin corpul său. Descărcarea l-a făcut să nu se mai poată ține și a căzut de la 15 metri la pământ inconștient. Hainele i-au luat foc.


Lănțișorul lui S.R.V. a rămas pe pilonul din ciment pe care se sprijină stâlpul.


 

Amicii au telefonat la 118. Imediat a plecat o ambulanță. A fost dus de urgență la Spitalul San Valentino din Montebelluna. A suferit arsuri grave și a fost intubat. În urma căzăturii de la 15 metri a suferit mai multe fracturi.

Bravada sa a provocat o pană de curent generalizată: fără electricitate au rămas localitățile Maser, Cornuda, Caerano, Montebelluna și Valdobbiadene.

Fură cupru, moare electrocutat în faţa fiului

Prinși la furat cabluri de cupru, cartier din Foggia fără lumină

Cerignola, român de 28 de ani mort electrocutat la furat cupru

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version