in

Persecutat de fostul angajat

Un cetăţean român de 28 de ani, rezident la Acquasparta (provincia Terni), a fost denunţat zilele trecute de Digos pentru infracţiunea de “stalking”. Este acuzat de persecutarea fostului său angajator, un patron de restaurant pentru care a lucrat ca ajutor de pizzar. Ameninţările, împreună cu injuriile şi molestările i-au produs bărbatului o stare de anxietate, determinându-l să se teamă pentru integritatea sa şi a familiei sale.

Din acest motiv, la trei luni de la primul episod, a decis să se adreseze Poliţiei. Bărbatul a povestit agenţilor că a avut o discuţie cu cel care i-a fost odată subordonat şi că în urma acesteia, tânărul şi-a dat demisia.

Imediat după aceea ar fi început să-l persecute. După o anchetă rapidă, operatorii au strâns suficiente elemente contra românului pentru a-l denunţa autorităţii judiciare în stare de libertate.

Potrivit cercetărilor, tânărul de 28 de ani, ascunzându-se sub altă identitate, ar fi trimis bărbatului zeci de mesaje, prin intermediul internetului, faxului şi telefonului, de intimidare şi cu caracter ofensiv, la adresa sa şi a rudelor sale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bersani (Pd) despre actuala lege a cetăţeniei: “Intolerabilă”

Salvaţi de la sinucidere