in

Pescara, cu bicicleta pe autostradă, român ucis de un italian beat

Circula cu bicicleta pe autostradă, la ora două noaptea, pe 8 iunie. Ion Vlad, român de 47 de ani, a fost accidentat mortal de un automobilist italian beat, care după ce l-a lovit între racordul din Pescara Colli şi tunelul San Giovanni, şi-a continuat drumul cu parbrizul spart. În loc să anunţe autorităţile, italianul a mimat un banal accident.

Ion Vlad este în camera frigorifică a morgii de la spitalul din Pescara. Şoferul pirat, Giorgio Longo, 41 de ani, napolitan de origine, e în arest la domiciliu.

Potrivit reconstituirii poliţiei rutiere, accidentul a avut loc pe şoseaua de centură, unde bicicliştii nu au voie, fiind regim de autostradă. Un Fiat pPunto a lovit un biciclist. În urma impactului, deosebit de violent, biciclistul a ajuns pe parbrizul maşinii, făcut cioburi, şi a fost aruncat la pământ.

Şoferul maşinii Fiat Punto nu se opreşte, în timp ce şoferul din spate observă bucăţi de caroserie pe jos, se uită mai bine şi vede acel corp la pământ. Şi cheamă ajutoarele. Între timp, vinovatul îşi continuă drumul cât poate şi, după circa un km, având vederea limitată de parbrizul spart, parchează lângă tunel şi se îndepărtează, telefonând de pe mobil la o firmă de tractări auto.

Bărbatul declară operatorului că a făcut un accident, îi dă coordonatele locului în care se afla maşina şi îi cere să i-o aducă într-o zonă dintr-o altă provincie. Între timp la locul tragediei au sosit paramedicii de la 118 şi Poliţia Rutieră, care află despre cererea de tractare.

Câţiva poliţişti urcă în maşina de tractare şi coboară la locul unde automobilistul ceruse să i se aducă maşina. În faţa poliţiştilor, începe să bâlbâie. Miroase a alcool, poliţiştii îl supun testului de alcoolemie care dă rezultate aprope triple faţă de limita permisă. Luongo este arestat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Varese, beat şi gelos, un român şi-a torturat soţia o noapte întreagă din cauza unei melodii găsite în telefon

Rețetă de vară: ”Pesto genovese”