Menu
in

Profesorul sicilian care abuza de copii români, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

Primele condamnări în cazul de pedofilie de la Modica (Ragusa). Un fost profesor pensionat din Modica, V.B., de 80 de ani, arestat de poliție pentru pedofilie, a fost condamnat la doi ani de închisoare. Procurorii ceruseră un an de pedeapsă în plus.

Condamnarea o va ispăși în casa de tratamente în care se află de mai mult timp din cauza vârstei înaintate. Pensionarul a fost prins în flagrant în timp ce abuza într-o curte din fața unei școli din Modica Alta în plină zi un român de 15 ani.

Îşi vindea copiii unui pedofil de 79 de ani, două arestări în Sicilia

În urma anchetelor a reieșit că pensionarul abuza de cel puțin un an și de fratele de 13 ani al băiatului. Cei doi minori, potrivit întâlnirilor delicate avute cu asistenții sociali, ar fi consimțit parțial relațiile sexuale cu pedofilul, primind cadouri de la acesta din urmă.

A fost arestat și tatăl băieților, românul L.P.G., de 46 de ani, întrucât s-a stabilit că-și punea fiii să se prostitueze recompensându-i cu bani sau alte daruri pentru favorurile sexuale acordate pedofilului de 80 de ani, șantajat apoi de român cu scopul de a extorca alți bani pe lângă cei plătiți de acesta pentru prostituarea fiilor. Tatăl copiilor a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

Procurorul ceruse o pedeapsă de 10 ani de închisoare. Românul a fotografiat întâlnirile fiilor săi, de 13 și respectiv 15 ani, cu pensionarul pentru a-l șantaja apoi pe acesta. Cei doi au fost arestați în februarie anul trecut de agenții Comisariatului din Modica.

Băieţi români pentru poftele preoţilor din Vatican, un nou scandal de pedofilie

Pedofilia, unul din trei italieni consideră acceptabil sexul cu minori

Maseur italian a abuzat de un copil român. Arestat pentru pedofilie după ce părinții copilului l-au șantajat cu un film

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version