in

Prostituție și droguri în Sardegna. Femeile, foarte tinere și la prima experiență, erau drogate pentru a se dezinhiba

Carabinierii de la comandamentul provincial din Sassari, Sardegna, la încheierea unei complexe anchete, coordonată de procuratura din Tempio Pausania, care a durat circa 10 luni, au executat un mandat de arestare preventivă și de prezentare la Poliția Judiciară, emis de Tribunalul din Tempio Pausania, la cererea procuraturii, în privința a 13 persoane de naționalitate italiană și română.

Închiderea în penitenciar a fost dispusă pentru Mauro Angius, de 58 de ani din Cagliari, Elios Serra, de 27 de ani din Sassari, Vasile Viorel Nicolae și Niculina Ursulescu, români de 31 și respectiv 32 de ani, toți considerați vinovați de asociere în scopul comiterii de infracțiuni finalizată cu favorizarea și exploatarea prostituției.

Controlului judiciar au fost supuși Biagio Marginesu, de 26 de ani din Sassari, pentru deținere și trafic de substanțe stupefiante, Ionuț Trana și Mădălina Marina Gruinea, români de 34 și 23 de ani, pentru favorizarea prostituției, Georgică Dinu, de 47 de ani, și Florin Zainea, de 30, toți români, pentru favorizarea prostituției și deținere și trafic de substanțe stupefiante. Alte patru persoane, 2 cu mandate de arestare preventivă și 2 cu obligație de prezentare la Poliția Judiciară, sunt de negăsit în acest moment.

În plus, au fost puse sub sechestru preventiv 5 case la Sassari, Olbia (aici 2), Selargius și Cagliari, în cartierul Pirri, unde româncele se prostituau. Ancheta, demarată în urma verificării unor numere de telefon publicate pe diferite site-uri pentru contactul direct cu prostituatele, a continuat cu filări, servicii de observare și inspecții care au scos la iveală un relevant cerc de afaceri legat de activitatea de prostituție care era exercitată în case de întâlnire situate pe întreaga insulă.

Cercetările au permis și să se documenteze frecvente deplasări între estul Europei și Sardegna a unor femei, toate foarte tinere și deseori la prima experiență, care erau ”recrutate” în România cu promisiunea unor câștiguri consistente și ulterior, odate ajunse în Sardegna, erau puse să se prostitueze.

Potrivit cercetărilor militarilor, femeile erau drogate pentru a li se reduce inhibițiile.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Exploatare la Vittoria: zeci de lucrători angajați la recoltarea roșiilor trăiau în condiții degradante. Arestați frații Busacca

Româncă de 25 de ani, ucisă de un șofer beat într-un accident rutier la Bergamo