in

„Urăsc femeile perverse”, deviza violatorilor arestați la Milano

Mai întâi au ademenit-o în Gara Centrală, la Milano, apoi au violat-o. Doi cetăţeni români au fost arestaţi de poliţie pentru violarea unei fete, conaţională de-a lor.

Episodul a avut loc pe 15 februarie, când fata, care tocmai ajunsese la Milano. După ce au înţeles că iubitul pe care îl aştepta tânăra, în gară, ar fi ajuns cu multă întârziere, s-au oferit să o ducă cu. A fost convinsă să aibă încredere în cei doi bărbaţi care au dus-o cu maşina într-o casă rurală şi într-un apartament, în provincia Monza, violând-o în mod repetat.

Au fost recunoscuţi datorită tatuajelor pe care le aveau pe corp. Este vorba de Marian Scarlat, de 32 de ani, cu antecedente pentru viol, şi Silvian Luci Cristescu, de 34, cu antecedente penale pentru furt. „Urăsc femeile perverse”. Această frază era tatuată pe pieptul lui Silvian Luci Cristescu. Inscripţia este aşezată asupra unui chip de femeie cu trandafiri la baza gâtului. Desenul, destul de grosolan, a fost fundamental pentru recunoaşterea bărbatului.

„Pipăitorul din Bologna”, românul care a molestat patru fete, arestat în Danemarca / „Ăsta e un dac!”

Complicele său, Marian Scarlat, a fost identificat în schimb datorită a doi delfini tatuaţi în jurul ombilicului. Bărbatul are mai multe tatuaje, pe braţe şi pe piept, printre care figura unei femei goale sprijinită pe un fel de curcubeu.

Violatorii români, din nou în atenţia opiniei publice din Italia

Victima, S.L., în ciuda şocului suferit în urma celor două zile de violenţe, a fost în măsură să descrie desenele de pe corpurile ambilor. Potrivit investigatorilor, românii ar putea fi autorii şi altor violuri.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lucrau în echipă: ea îi agăţa pe site-urile matrimoniale, el îi jefuia

Partidul lui Tomac cere 400 de secţii de votare pentru românii din diaspora