in

Ragusa, 37 de victime, zeci de mii de euro furați, destructurată bandă de hoți români

O bandă de români specializată în furturi din apartamente, care opera în provincia Ragusa, a fost destructurată la Vittoria (Ragusa) de Poliția de Stat. Au fost reținuți doi bărbați (foto), Vasile Călin, de 39 de ani, și Ioan Botezatul, de 28, și denunțate două femei, și acestea românce, de 32 și respectiv 20 de ani, împreună cu un alt conațional de 32 de ani.

Obiectele furate, unele chiar la comandă, erau apoi revândute. Banda fura și jucării, animale (unele rare), obiecte din aur, televizoare, computere, celulare, electrocasnice de orice tip, ustensile pentru muncă și tot ceea ce găseau în locuințe.

Călin și Botezatu au fost arestați în timp ce se întorceau după unul dintre multele furturi.

Anchetele echipei mobile din Ragusa și a comisariatelor din Modica și Vittoria au fost demarate la începutul verii, după o amplificare a numărului de furturi din apartamente. După găsirea unei prăzi de peste 30.000 de euro în locuința lui Călin, anchetele, care s-au folosit și de interceptări telefonice și ambientale, au permis să se găsească altă pradă cu o valoare de 15.000 de euro în casa altui român. Potrivit cercetărilor, banda a făcut 37 de victime. Componenții acesteia erau pe cale să se întoarcă în România, fiindcă anchetatorii erau pe urmele lor.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aquila, după cinci luni de agonie a murit bătrânul cu handicap bătut de trei hoți români

Victimele tragediei de la Colectiv, comemorate la Milano. ”NEDREPT”, citește poezia compusă pentru acest eveniment