in

”Rambo de România”: avea un arsenal ilegal în casă, român arestat la Solerno

Un român ascundea în casa sa din Solero, provincia Alessandria, sute de proiectile de diferit calibru, un binoclu nocturn și un spray iritant. Într-un colț ascuns se afla o carabină cu seria ștearsă, gata să tragă, scrie alessandrianews.it.

Într-un spațiu secret creat special între mansardă și o ușă păstra o carabină de calibrul 22 cu proiectil pe țeavă gata de tras și patru în încărcător.

Seria era ștearsă, semn evident al unei posesii foarte periculoase și ilegale. Arma, împreună cu mai multă muniție era în casa unui român de 54 de ani cu antecedente penale.

Carabinierii erau aproape siguri că ascundea în casa sa arme și muniții, astfel au decis să-l percheziționeze. Deși bărbatul continua să nege cu fermitate posesia, de altfel ilegală, militarii au reușit să găsească fără probleme 90 de cartușe de calibrul 22 și un binoclu nocturn cu infraroșii. Într-o altă cameră erau 5 cartușe cu proiectile de calibrul 12 și un spray iritant.

În dulap erau peste 64 de cartușe cu alice calibrul 12. Căutările s-au concentrat astfel pe găsirea armelor: era foarte straniu că poseda atâta muniție și nicio armă. Astfel a fost descoperită carabina.

Tot arsenalul a fost confiscat și românul a fost arestat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Repatriere a diasporei a început, dar în… linişte

Spania, 14 italieni au mâncat și au băut apoi au plecat fără să plătească consumaţia. Prinși și puși la o plată suplimentară