in

Ravenna, impact cutremurător, româncă de 25 de ani, ucisă de un șofer-pirat italian beat

În urma accidentul produs la Belceritto di Lugo și-a pierdut viața o româncă de 25 de ani și a fost internat în stare gravă un italian de 43 de ani. Cei doi circulau pe o motocicletă Yamaha în direcția Belricetto când, într-o curbă la stânga, au fost loviți de un Fiat Punto. După accident, șoferul a fugit fără a le acorda ajutor.

Au fost accidentați un italian de 43 de ani, care conducea motocicleta, și o româncă de 25 de ani, Andrea Oana Petrescu.

Un impact cutremurător. Fata a fost aruncată în parapetul de protecție, și-a pierdut viața pe loc. El e în stare gravă, internat în secția de reanimare de la Spitalul Bufalini. S-a întâmplat pe 8 iulie, în jurul orei 18.15 pe șoseaua provincială Maiano, la Belricetto, zonă din Lugo, provincia Ravenna.

Imediat după a fost oprit de carabinieri și apoi arestat un tânăr de 29 de ani din Fusignano, ”piratul” străzii. Este acuzat de omor voluntar și vătămare corporală gravă.

Dinamica accidentului urmează să fie clarificată. Potrivit unei prime reconstituiri, trecuse de puțin timp ora 18 când mașina și motocicleta, care circulau în aceeași direcție, au intrat în coliziune într-o curbă la stânga. Motocicleta are semnele unui impact lateral.

Șoferul mașinii a fugit și la locul accidentului s-au oprit imediat automobiliști aflați în trecere, dând alarma. La fața locului a intervenit o ambulanță a cărei personal a solicitat venirea unui elicopter de la Ravenna Soccorso. Din păcate pentru fata de 25 de ani nu mai era nimic de făcut. Bărbatul de 43 de ani care conducea motocicleta, originar din San Bernardino, a fost urcat în elicopter (aterizat în mijlocul străzii la câțiva metri de ambulanță) și apoi a fost transportat în stare deosebit de gravă la Centrul de Traumatologie de la Bufalini.

Între timp a început căutarea șoferului-pirat, care a dat imediat rezultate. Carabinierii de la unitatea din Lugo au reținut un tânăr de 29 de ani din Fusignano, o localitate din apropiere. Bărbatul a fost dus la cazarmă pentru a fi audiat. Carabinierii l-au arestat apoi pentru omor rutier și vătămare corporală gravă.

A fost dispusă și o prelevare de sânge și s-a descoperit că bărbatul a urcat la volan cu o rată de alcoolemie de 2,30 grame pe litru, cu mult superioară celei permise de lege (0,50). Tânărul este actualmente la închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, menajeră română găsită moartă în casa unde lucra, înjunghiată cu un cuțit de bucătărie

Cum depun jurământul pentru a deveni italian? Iată formula care trebuie pronunţată