in

Roma/ “Corriere della Sera” publică numele românului acuzat de viol şi tentativă de omor

Cotidianul “Corriere della Sera” a publicat o serie de detalii legate de agresiunea comisă la Roma de un cetăţean român asupra unei italiene în noaptea de marţi spre miercuri, 9 noiembrie.

Românul, Lucian Besa, de 41 de ani, cu numeroase antecedente penale, şi-ar fi violat şi bătut victima, o italiancă de 43 de ani cu probleme psihice, timp de şase ore.

Potrivit ultimelor informaţii, cei doi se cunosc de cel puţin 8 luni de zile, iar miercuri s-ar fi reîntâlnit într-un bar din zona unde locuia femeia, în cartierul Cinecitta.  Victima l-ar fi invitat pe bărbat în apartamentul unde locuia împreună cu câteva studente.

Odată ajunşi în cameră, bărbatul s-ar fi repezit asupra ei şi a violat-o, după ce a lovit-o de mai multe ori. Colegele de apartament ale femeii au dat alarma, iar poliţiştii l-au găsit pe român adormit peste victima sa, care se afla în stare de inconştienţă, cu faţa acoperită de sânge.

Femeia este internată în condiţii grave la spital: are numeroase fracturi la nivelul feţei şi a suferit un traumatism cerebral.

Citeşte şi

Italiancă bătută şi violată de un român. Un nou caz Reggiani?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prinţul Charles de Anglia a vrut să se însoare cu Principesa Margareta de România

Alan Caligiuri, alias Zlatan, cere scuze românilor în direct