in

Roma, scenă de groază, îşi loveşte cumnata cu ciocanul şi îi taie gâtul. Soţia ucigaşului se afla în Moldova

Moldoveanca Natalia Gorbati, de 38 de ani, a fost ucisă în seara de duminică 15 mai: urletele sale au fost auzite în tot cartierul. Ucigaşul, Ghenatie Contea, un muncitor de 41 de ani, a fost arestat.

Strigătele au fost auzite în tot cartierul. Urlete disperate ale unei femei care murea. Ucisă prin înjunghiere şi cu lovituri de ciocan de către cumnat. Natalia Gorbati, moldoveancă, de 38 de ani, a murit în casa surorii sale de pe via Sinopoli, în apropiere de Capannelle. Criminalul, Ghenatie Contea, conaţional de-al său, muncitor, de 41 de ani, a fost arestat.

Alarma a fost dată de proprietarul locuinţei moldovenilor, care şi-a avertizat fiul şi apoi poliţia. La faţa locului, la sosirea agenţilor, scena era parcă desprinsă dintr-un film de groază: victima avea gâtul tăiat şi avea craniul zdrobit de loviturile date de cumnatul încă prezent în casă, având în mână uneltele însângerate. Contea a fost dus la birorurile Echipei Mobile şi apoi la penitenciarul Regina Coeli. Potrivit unor mărturii, se întorsese acasă beat, ca întotdeauna.

Soţia ucigaşului se afla în Moldova de câteva zile şi în apartamentul de pe via Sinopoli se dusese să locuiască sora sa pentru o scurtă perioadă de timp. Nu este clar ce a dezlănţuit crima, însă se pare că Natalia a fost agresată de cumnat imediat după ce acesta s-a întors acasă.


Citește și:

Torino, a ucis o bătrână pentru 3 inele şi 15 euro. Condamnare înjumătăţită

Agrigento, întreprinzător italian și-a omorât iubita, româncă de 22 de ani, condamnat la 17 ani de închisoare

Deținuții i-au promis o viață de infern românului care și-a ucis mama și sora la Albareto d’Adige. Transferat la alt penitenciar

Omor la Cuneo: italian ucis de fiul partenerei, un român de 20 de ani

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trei români înecaţi în Sicilia. Unul dintre ei a murit după ce a salvat alți doi conaționali

29 Mai, mega-spectacol la Roma de Ziua Românilor De Pretutindeni, un eveniment marca ARI