in

Româncă ameninţată de camorrişti: „Dă-ţi demisia”

Ameninţări la adresa unei tinere românce, pentru a o constrânge să-şi părăsească locul de muncă de barmaniţă pentru a fi ocupat de o altă femeie. Cu acuzaţia de violenţă privată, au fost arestate de carabinieri două persoane cu antecedente penale din Battipaglia (Salerno), afiliate unui clan al camorrei: U.C, de 52 de ani, şi P.L.C., de 56.

Victima celor doi recidivişti este o femeie de 27 de ani de origine română, „vinovată”, în ochii mafioţilor, că ar fi sustras locul de muncă unei alte fete străine. Cazul a ieşit la lumină în cadrul unei anchete a carabinierilor şi a Direcţiei Districtuale Antimafia.

A furat motorină lângă Napoli, român pedepsit de Camorra

În ianuarie carabinierii din Battipaglia au executat un mandat de confiscare emis de Tribunalul din Salerno la cererea secţiei Măsuri de Prevenţie de la Procuratura din Salerno împotriva unei cunoscute persoane cu antecedente din Battipaglia legată de clanul camorristic Pecoraro-Renna.

Printre diferitele bunuri supuse confiscării a fost şi un bar situat în apropierea stadionului Pastena din Battipaglia, unde lucra o fată ucraineană amică a acum fostului proprietar, fată care în scurt timp a fost concediată şi înlocuită cu o altă fată, româncă.

Acesta este momentul în care cei doi recidivişti, U.C., de 52 de ani, şi P.L.C., de 56 de ani, încep să pună în act, lăudându-se cu apartenenţa lor la organizaţia criminală, o serie de ameninţări, tot mai evidente şi tot mai presante împotriva noii barmaniţe, pentru a o constrânge să părăsească acel loc de muncă, sustras prietenei lor.

Bancnote euro false fabricate la Napoli: o parte sunt distribuite de români

Tânăra româncă însă nu este de acord. Nu cedează ameninţărilor celor doi, dimpotrivă, denunţă totul carabinierilor. Militarii de la Nucleul Operativ şi Radiomobil, demarează astfel, cu coordonarea DDA din Salerno, o serie de cercetări care duc la obţinerea confirmării pentru faptele denunţate de fată, ulterior fiind emis pe numele celor doi un mandat de arest preventiv executat pe 1 februarie de carabinieri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ciclonul Cleopatra în Sardegna: bătrână ucisă de viitură, îngrijitoare româncă anchetată pentru că ar fi abandonat-o

El italian, ea româncă: 17% dintre căsătoriile mixte. Italia, mai bogată cu 19.000 de copii români