in

Români arestați în toată Italia pentru trafic de droguri

Au fost prinși în flagrant în timp ce îngrijeau 50 de plante de cannabis de diferite dimensiuni, într-o casă rurală abandonată. Din acest motiv carabinierii din Agrigento (Sicilia) i-au arestat pe Favara R.F., italian de 20 de ani din Raffadali, și pe Z.M., de 23 de ani, român.

Cei doi au fost duși la penitenciarul din Agrigento, iar plantele au fost puse sub sechestru.

Tot în Sicilia, la granița dintre provinciile Catania și Siracusa, Garda de Finanțe a descoperit o extinsă plantație de marijuana, ascunsă printre portocali, mandarini și lămâi. Au fost arestați un italian și patru români. Plantația era dotată cu un sistem automatizat de irigare și plantele aveau în unele cazuri peste 2 metri. Militarii au sechestrat peste 2,5 tone de drog produs la fața locului, care ar fi valorat pe piață peste un milion de euro.

Angajată ca “badante”, cultiva canabis în casa bătrânei asistate

La Minervino Murge, în provincia Bari (Puglia), au fost denunțați doi români, de 21 și 33 de ani, cu acuzația de cultivare și deținere de substanțe stupefiante. Militarii, pe timpul unei percheziții domiciliare au găsit 11 plante uscate de cannabis, cultivate în ghivece de plastic.

În fine, la Roma, într-o casă abandonată de pe via Appia, în zona Quarto Miglio, opt români au fost arestați, acuzați de furt agravat de energie electrică și cultivare de substanțe stupefiante. Pe lângă faptul că s-au conectat abuziv la rețeaua de curent, carabinieri au găsit în clădire și trei plante de marijuana.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasadoarea Dana Constantinescu, vizită la Institutului Naţional de Fizică Nucleară de la Frascati

I-a promis un ”cuibușor de iubire” în România. Bătrân păcălit de 50.000 de euro