in

Români arestați la Forli: hoți de salam și brânzeturi, trădați de valiza prea grea

Personalul Poliției Feroviare din Forlì a observat, pe timpul unei monitorizări a gării din Cesena, doi bărbați, cu atitudine suspectă, care împreună trăgeau cu greu un trolley de dimensiuni medii. Cele două persoane au fost identificate și controlate. S-a descoperit că aveau geci cu căptușeala tăiată, care deseori sunt utilizate pentru comiterea de furturi din magazine.

Cei doi cetățeni români au declarat că în valiză erau haine, dar pe timpul controlului polițiștilor au fost descoperite salamuri și brânzeturi ambalate și cu cod de bare. În urma verificărilor s-a stabilit că marfa, cu o valoare totală de circa 500 de euro, a fost furată de la supermarket-ul Coop din apropierea gării.

Cei doi, cu numeroase antecedente penale pentru furt, sunt cercetați pentru tăinuire și unul dintre ei a fost însoțit la închisoarea din Forlì deoarece pe numele său exista un mandat de arestare emis de Tribunalul din Modena.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prezentarea cărții “Come fratelli. La Fratellanza italo-romena a 10 anni dall’adesione all’Unione Europea” la Accademia di Romania din Roma

Bijuterii de 100.000 de euro furate la Padova, români arestați după o urmărire periculoasă pe autostradă