in

România este reprezentată de 17 companii la târgul Matching din Milano

România este reprezentată de 17 companii exportatoare la târgul Matching, desfăşurat în perioada 26-28 noiembrie 2012, la Milano, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi preluat de Agerpres.

Matching este un târg multisectorial, aflat la a opta ediţie, organizat de către Compagnia delle Opere (CDO), asociaţie profesională italiană care reuneşte peste 30.000 de firme, având ca specific întâlniri B2B (business to business), cu obiectivul identificării de noi contacte pentru internaţionalizarea propriei afaceri. În acest an, la eveniment participă peste 1.700 de firme provenind din 32 de ţări.

România este reprezentată la târg şi de două asociaţii cu profil de export – APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc) şi SUNE (Asociaţia Patronală Surse Noi de Energie).

Video Matching 2012 from Matching CDO on Vimeo.

Potrivit MECMA, la eveniment a fost organizat un seminar de prezentare a ofertei de export şi de investiţii a României, cu participarea unor reprezentanţi ai mediilor de afaceri italiene şi internaţionale. De asemenea, reprezentanţii României au discutat cu conducerea CDO despre posibilitatea unei cooperări pe termen lung între structurile asociative ale mediilor de afaceri din Romania şi CDO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Împuşcat în stradă la Roma: a scăpat, intrând într-o pizzerie

Ramona Bădescu împlineşte 44 de ani: “Nu am regretat niciodată că am părăsit România”