in

S-a înjunghiat singură în burtă

Şi-ar fi provocat un avort lovindu-se în burtă cu o foarfecă, prefăcându-se apoi victima unei agresiuni: din acest motiv o româncă de 27 de ani din provincia Macerata a fost denunţată de carabinieri.

Tânăra, dansatoare într-un club de noapte, pe 17 noiembrie 2012 a telefonat la 112 spunând că a fost agresată de un necunoscut. Când au ajuns carabinierii la Borgo di Pierdipa au găsit-o inconştientă la pământ, în faţa uşii locuinţei, cu răni grave la burtă provocate cu un obiect ascuţit. “M-a atacat pe stradă, nu ştiu cine m-a înjunghiat”.

Una dintre aceste lovituri chiar i-a secţionat intestinul. La spital medicii au descoperit că una dintre lovituri a rănit mortal în cap fătul de şapte luni pe care femeia îl avea în pântec. Nici măcar o intervenţie disperată nu a reuşit să salveze copilul.

Din apartament a fost recuperată o foarfecă însângerată şi verificările tehnice au exclus prezenţa unei a doua persoane. În urma anchetelor efectuate în acea noapte, a testelor biologice, a examenelor medico-legale şi a mărturiilor, investigatorii au descoperit că femeia s-a rănit singură pentru a întrerupe o sarcină nedorită.

Ancheta continuă acum în România, pentru a se stabili dacă fata a fost obligata de cineva sa faca acel gest disperat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eroul din Padova: „Acel român mi-a salvat viaţa”

The Sun: Românii vor aduce tuberculoza în Marea Britanie