in

S-a săturat să-și întrețină iubita, a obligat-o să se prostitueze

Un român de 25 de ani, S.I. (foto), a fost arestat în flagrant delict de carabinierii din Partanna, pe 8 iunie.

Tânărul, domiciliat la Partanna (Trapani), este considerat responsabil de rele tratamente în familie agravate și favorizare și exploatare agravată a prostituției pentru că și-a constrâns iubita, conațională de 21 de ani, prin amenințări repetate și violențe brutale, să se prostitueze de mai multe ori, furnizându-i diferiți ”clienți” și stabilind cu aceștia ”prețul” – între douăzeci și cincizeci de euro – prestațiilor sexuale.

Ar fi încasat el toți banii, cheltuindu-i în totalitate pentru satisfacerea propriilor necesități personale, printre care consumul exagerat de băuturi alcoolice. Când tânăra femeie refuza să se prostitueze, bărbatul o agresa verbal și fizic cu picioarele, pumnii, palmele, uneori lovind-o chiar și cu sticle din sticlă, producându-i foarte probabil două avorturi.

Totul ar fi început acum circa doi ani, când cei doi au început să trăiască împreună la Partanna. La scurt timp după, românul sătul că trebuie să-și ”întrețină” iubita, ar fi început să o oblige să aibă relații sexuale cu terțe persoane.

Una dintre multele agresiuni a avut loc în noaptea de 28 mai, când, în plină noapte, carabinierii au intervenit la cererea tinerei femei care cu scurt timp înainte fusese iar bătută de iubit, aflat în stare de ebrietate, cu pumnii în abdomen și în cap cu o sticlă de bere.

În acea circumstanță fata a fost constrânsă să fugă din casă și să recurgă la îngrijirile serviciului de urgență de la spitalul din Castelvetrano.

Apoi, în aceeași dimineață, a denunțat totul la carabinierii din Partanna care, câteva ore mai târziu, au însoțit-o acasă pentru a-și lua obiectele personale și documentele. În acel moment S.I. s-a năspustit din nou asupra femeii dar a fost imediat blocat de carabinieri, care, după ce l-au dus la cazarmă, l-au arestat.


Viterbo, și-a pus nepoata minoră să se prostitueze

Firicel le recruta în România și le obliga să se prostitueze la Genova

Proxeneți români la Palermo, limbaj codat: ”Vrei cafea lungă sau scurtă?

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vittoria, român găsit mort pe câmp

Emigrația bucătarilor: «Dar ne vom întoarce, cu mentalităţi schimbate!»