in

Și-a violat nepoata de 13 ani, lăsând-o însărcinată, român arestat la Fiumicino

Nu l-a oprit nici vârsta victimei, 13 ani, nici faptul că îi era rudă de sânge. Un muncitor român de 35 de ani a fost arestat la Fiumiciono, acuzat că și-a violat nepoata și a lăsat-o însărcinată. Testul ADN a confirmat că el este autorul. Faptele s-au petrecut când bărbatul a locuit o perioadă, cu soția sa, în casa surorii lui din Fiumicino.

După descoperirea sarcinii, fata a decis să avorteze, în luna a patra. Nimeni din casă nu a observat violența. Acuzatul susține că era beat în momentul în care a abuzat de copilă. „Am fost beat, nu-mi amintesc nimic”, a declarat arestatul. Conform reconstituirii investigatorilor, totul s-a petrecut într-o seară caldă de august, la întoarcerea de la o petrecere. „În aceste ocazii, femeile nu beau, ci bărbații”, a declarat soția acuzatului, audiată de procurori. La întoarcerea acasă, omul s-a dus la nepoata sa și a abuzat-o. Dar nimeni nu ar fi auzit nimic.

El se află în închisoare, acuzat de viol contra unei persoane minore, și magistrații au dispus trimiterea sa în judecată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Româncă abandonată într-o autogară din Italia, spera ca la 59 de ani să-și schimbe viața, a leșinat de epuizare și disperare

Românca abandonată la San Benedetto, conaționalii noștri s-au mobilizat pentru a o ajuta, iată unde puteți suna