in

Siena, gelozia a ucis din nou: româncă de 21 de ani, omorâtă cu mașina de logodnicul sicilian

Italianul este cercetat pentru omor voluntar. Este în curs ancheta privind moartea unei românce de 21 de ani, Raluca Ionela Sandu, accidentată vineri 11 noiembrie de o furgonetă la ieșirea dintr-un club de noapte din Poggibonsi, Siena, în care lucra ca animatoare. La volan era un italian de 41 de ani de origine siciliană, dar rezident la Monteroni d’Arbia, întreprinzător în construcții și client obișnuit al localului, acum în arest domiciliar cu acuzația de omor voluntar.

Cei doi aveau o relație de circa opt luni, inițiată în «Alex’s Club». Aceștia s-ar fi certat în interiorul localului din cauza geloziei reciproce, în zori ar fi ieșit însă împreună pentru a lua micul-dejun cu un cuplu de amici. Tocmai aceștia au găsit corpul femeii în parcare, întins pe zgură imediat după impactul cu furgoneta Iveco Daily condusă de bărbat. Tentativele de a o reanima au fost zadarnice. Bărbatul coborât din vehicul a fost agresat de câteva persoane care au asistat la scenă: l-au salvat carabinierii arestându-l.

Examenele de sânge efectuate victimei și bărbatului ar fi evidențiat o rată înaltă de alcoolemie pentru ambii.

Anchetele sunt efectuate de carabinieri.

Clubul a rămas închis sâmbătă noaptea, colegele Ionelei fiind prea îndurerate pentru a lucra. În parcarea unde a avut loc tragedia rudele și amicii au pus flori, lumânări aprinse și au ținut momente de reculegere.

Moartea româncei l-a impresionat și pe primarul din Poggibonsi, David Bussagli, care a scris pe Facebook: „Multe aspecte sunt încă de clarificat. Înțelegem că trebuie să lucrăm pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple. Odihnească-se în pace.”


 

Citește și:

Agrigento, întreprinzător italian și-a omorât iubita, româncă de 22 de ani, condamnat la 17 ani de închisoare

I-a tăiat gâtul partenerei după o simplă ceartă, român arestat la Novara

Varese, beat şi gelos, un român şi-a torturat soţia o noapte întreagă din cauza unei melodii găsite în telefon

Arestare la Roma: un român și-a bătut soția fiind convins că a recunoscut-o într-un film porno

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, român de 31 de ani, cade de la balcon și se înfige în gard, transportat în stare foarte gravă la spital

Educatoare română din Ardea, umilită de conducerea școlii. «Meritați să muriți de foame»