in

Soţ şi soţie, la furat marmură

Un român de 46 de ani a fost arestat şi soţia sa de 35 de ani a fost denunţată în stare de libertate, pentru furtul unor plăci de marmură. S-a întâmplat la Terni, unde cei doi au fost surprinşi în timp ce ascundeau prada într-o magazie adiacentă locuinţei lor, în cartierul Borgo Bovio.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţie, românul a fost observat de un întreprinzător din Spoleto, în timp ce fura plăci din marmură din şantierul său şi apoi încărcându-le într-un BMW cu numere româneşti.

Întreprinzătorul a decis să-l urmărească pe bărbat, care s-a îndreptat spre Terni, de-a lungul drumului statal Flaminia, până la locuinţa sa. Întreprinzătorul a telefonat între timp la 113 şi, stând în contact telefonic constat cu sala operativă a poliţiei, a furnizat fiecare mişcare a maşinii. Poliţia a ajuns excat când românul, cu antecedente pentru furt, descărca plăcile din marmură din maşină pentru a le ascunde în magazie, ajutat de soţie. În magazie, agenţii au găsit alte plăci din marmură, furate de la acelaşi întreprinzător, a căror valoare totală este de circa 2.000 de euro. Pe lângă aceasta, au fost găsite 10 polizoare, două maşini pentru tăiat, o motosapă, două bormaşini, un aspirator pentru lustruirea marmurei, o maşină de tăiat iarba, 12 maşini de şlefuit, patru ciocane rotopercutoare, o maşină de tăiat iarba cu baterie, trei maşini pentru tăierea buruienilor, un culegător de măsline cu baterie, un compresor, 20 de tacâmuri din argint, un aparat foto Olympus şi în fine 300 de litri de motorină păstrată în bidoane din plastic şi numeroase ceasuri.

Cei doi români nu au ştiut să furnizeze nicio indicaţie privind provenienţa mărfii care se consideră că a fost obţinută în urma mai multor furturi comise în magazii şi pe şantiere de construcţii.

Bărbatul a fost arestat pentru furtul plăcilor din marmură şi denunţat pentru tăinuire, iar femeia a fost denunţată în stare de libertate atât pentru furt, cât şi pentru tăinuire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dentişti italieni cu diplomă românească

Cum au petrecut Paştile deţinuţii români din Pescara