in

Teroare la Vetralla: Bătută și violată, s-a aruncat de la fereastră

Ea violată, el bătut la sânge. Noapte de teroare pentru un tânăr cuplu de cetățeni români rezidenți la Vetralla, mică localitate din provincia Viterbo. Un conațional de 36 de ani, cunoscut al celor doi, a intrat cu un pretext în locuința lor și i-a agresat: i-a bătut pe amândoi și a violat fata, care pentru a scăpa a sărit de la o fereastră, fracturându-și o gleznă.

Agresorul a fost arestat de carabinierii din Vetralla: va trebui să răspundă pentru viol și leziuni personale agravate.

Episodul s-a produs în noaptea dintre luni 10 și marți 11 iunie în jurul orei 2, când un român care trăiește în zonă a cerut intervenția unei patrule de carabinieri, declarând la 112 că a fost bătut în mod violent împreună cu propria iubită de un cunoscut de-al său conațional.

Roma, tânără de 21 de ani drogată și violată

Militarii au stabilit că cei doi au fost în mod efectiv bătuți de un conațional de-al lor, cunoscut al cuplului, care după ce a intrat în locuința lor cu un pretext banal, i-a agresat obligând fata la acte sexuale forțate. Tânăra a reușit să fugă de agresor aruncându-se în mod disperat de la o fereastră a apartamentului de la etajul întâi al unui mic bloc, suferind o fractură de gleznă.

Maniacul din Brenta a fost arestat. Este acuzat că a agresat cel puțin patru femei

Angajată pe Facebook, apoi violată

Violată şi bătută timp de patru zile de un conaţional

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Banca îi refuză creditul, se răzbună pe soție și copii

Comentariile cititorilor la articolul din Il Giornale: „România, pământ cu posibilități foarte mari, ruinat de populația sa „