in

Banca îi refuză creditul, se răzbună pe soție și copii

Un român a fost arestat pentru că și-a amenințat cu moartea soția și a agresat carabinierii interveniți în ajutorul femeii. Potrivit cotidianului Oggi Treviso, Faptele s-au întâmplat la Sernaglia della Battaglia, în provincia Treviso, unde G.C., de 25 de ani, și-a amenințat mai întâi cu cuțitul soția, urlând că o va ucide, apoi, furios, a început să distrugă mobilierul casei în care locuiește.

Femeia, înfricoșată, a chemat 112. La fața locului a sosit o patrulă a carabinierilor: prezența militarilor a fost privită prost de tânărul de 25 de ani care s-a năpustit asupra lor, sfârșind prin a fi încătușat.

Românul este acuzat de amenințare agravată, rezistență și ultraj. Criza de furie a fost declanșată de o veste proastă din partea băncii: văzuse o mașină care îi plăcea mult, însă instituția bancară la care s-a adresat nu i-a acordat împrumutul necesar achiziționării.

Din acest motiv s-a îmbătat și s-a luat de soție și chiar și de copii. A fost judecat cu procedură directă la Tribunalul din Treviso: a încheiat un acord pentru 5 luni de detenție.

A tras cu pistolul în bar: „Vreau banii ce mi se cuvin”

I-a înfruntat pe polițiști cu pieptul gol și o ranga în mână

Un român i-a bătut pe poliţiştii veniţi să-i oprească petrecerea

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atacul din „Il Giornale”, replica moale a Ambasadei României

Teroare la Vetralla: Bătută și violată, s-a aruncat de la fereastră