in

Terracina, l-a stropit cu alcool și i-a dat foc, român arestat după ce a băgat în spital un moldovean

Un cetăţean moldovean se află în stare gravă la spitalul din Terracina, în Italia, după ce un român l-a stropit cu alcool şi i-a dat foc. Un al doilea moldovean a intervenit să-şi stingă prietenul, însă victima deja suferise arsuri puternice pe 20% din suprafaţa corpului.

Internat de urgenţă în spitalul din Terracina, la ora 4 dimineața, cu arsuri pe 20% din corp, un bărbat de 40 de ani, cetăţean moldovean, le-a spus medicilor că în acea noapte, în jurul orei 2, a fost atacat de unul sau doi români care, după ce l-au stropit cu alcool, i-ar fi dat foc.

Doctorii au alertat imediat carabinierii, care, în urma unei mobilizări exemplare, au urmărit și au arestat un român de 45 de ani, T.F. din Terracina, pe care l-au acuzat de tentativă de omor asupra cetăţeanului moldovean.

Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că potrivit anchetatorilor italieni, între român şi moldovean a avut loc o ceartă, din motive mărunte. Românul, care avea în mână o sticlă cu alcool, l-a stropit pe cetăţeanul moldovean şi apoi i-a dat foc.

Flăcările au cuprins victima, însă un prieten i-a salvat viaţa, folosindu-şi haina ca să stingă flăcările. Transportat de urgenţă la spital, în stare de ebrietate evidentă, victima se află sub supravegherea medicilor.

Românul a fost arestat și dus în închisoarea Latina, la dispoziția autorităților judiciare.

Milano, român de 24 de ani, s-a stropit cu benzină apoi și-a dat foc în fața iubitei, dus în stare gravă la spital

Italian denunțat după ce a incendiat mașina fostei iubite românce. ”Am pus benzină și i-am dat foc”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă văduvă protestează în fața primăriei la Nicosia (Sicilia): «Nu am mijloace de subzistență»

Salarii majorate în construcții în România: «Creșterea va readuce în ţară aproximativ 10% din muncitorii calificaţi»