in

Torino, și-a ucis soția din gelozie, în fața copilului. «Tata a luat o bâtă și a lovit-o în cap pe mama»

Și-a lovit mortal soția și apoi a fugit de la locul faptei, cu autobuzul. Motivul pentru care Lucian Valcelian, român de 28 de ani, și-a ucis tânăra soție Magda, de 27 de ani, mama celor patru copii ai săi: gelozia.

Bărbatul trăia cu soția și cei patru fii într-o fabrică dezafectată din Moncalieri, devenită de-a lungul anilor adăpost pentru oamenii străzii, printre gunoaie și în cele mai degradante condiții.

După crimă a urcat în autobuzul liniei 45 cu direcția piazza Carducci din Moncalieri. A fost văzut apoi seara în jurul orei 20 la periferia de nord din Torino. A doua zi a a fost găsit și arestat de carabinieri în Borgaro Torinese în timp ce încă era desculț și avea pe el o pătură. La momentul reținerii a confirmat: ”Am ucis-o din gelozie”.

Carabinierii l-au arestat când încă purta o pătură pe post de palton și era desculț. Potrivit informațiilor apărute după arestare, bărbatul, cu antecedente penale pentru furt și tăinuire, ar fi mărturisit militarilor că și-a pierdut mințile în momentul în care femeia i-ar fi mărturisit că l-a înșelat. Atunci a lovit-o cu un par până a ucis-o, apoi a fugit și a urcat într-un autobuz.

După uciderea Magdei, a fugit către strada situată în fața halelor abandonate pentru a lua un autobuz al liniei 45.

Una dintre patrulele carabinierilor alertate privind fuga bărbatului și în posesia fotografiei acestuia a reușit să-l rețină în Borgaro Torinese. Mergea singur și desculț, fuga lui durând numai o noapte. Odată reținut de militari, Lucian Valcelian nu a opus nicio rezistență și a recunoscut imediat crima.

Militarilor le-ar fi povestit că bănuia de mai mult timp că soția îl trădează cu un alt bărbat. O suspiciune care odată confirmată, i-a declanșat furia. Acum se află în penitenciarul din Ivrea. Copiii cuplului au fost încredințați serviciilor sociale de la Primăria din Moncalieri.

Omorul s-a consumat în jurul orei 15.30 în fața ochilor fiului cel mare al cuplului, un copil de 9 ani. Copilul a văzut totul. «A fost tata», a spus în fața reporterilor italieni.

«Tata e nebun». Și face semn cu mâinile: « Tata a luat o bâtă și a lovit-o în cap pe mama. Tata e nebun la cap». Și alți locatari ai fabricii abandonate au văzut și au povestit: «Acel bărbat a ieșit fugind. Striga: ”Am ucis-o, am ucis-o!”». Bunica a fost cea care a dat alarma. Și acum repetă împreună cu ceilalți: «Lucian e nebun. Nu înțelege». Beat? «Nu, nu, nu, chiar nebun». Știu puține cuvinte în italiană. Bunica mai spune: «Lucian fusese deja asistat de serviciile psihiatrice din România».

Plecaseră din Galați, cu patru copii și bunica. În fabrica abandonată și-au amenajat un fel de cameră, cu o imagine a Fecioarei Maria atârnată pe perete și cu saltele aruncate pe jos. Aici trăiesc mai mulți imigranți. Marocani, nigerieni, români.

Familia Valcelian sosise de puțin timp, de mai puțin de două luni. Poate din acest motiv se stabilise lângă intrare, în mijlocul gunoaielor și șoarecilor. Lucian Valcelian avea antecedente. La finele lui ianuarie a fost reținut de carabinierii de la unitatea din Moncalieri pentru un furt de cupru.

Şi-a ucis mama la Torino: „Pentru că aşa mi-a comandat Dumnezeu!”

Prostituată româncă ucisă la Verona, cadavrul a fost găsit într-o benzinărie

A ucis un român, italian condamnat definitiv la 15 ani, 350.000 de euro despăgubiri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Președintele PNL Diaspora, Victor Ionescu, acuzat de legături periculoase cu SECURIȘTI din Serbia

Primarul Padovei: Orașul invadat de hoți români și moldoveni, angajez polițiști care să știe arte marțiale