in

Trapani, au sechestrat şi maltratat ore la rând un conaţional, trei români arestați

Au sechestrat şi maltratat ore la rând un conaţional. Cu această acuzaţie au arestat carabinierii la Calatafimi Segesta (provincia Trapani) trei români. Anchetele au fost demarate după sosirea la Urgenţe a unui cioban de 29 de ani cu faţa şi corpul complet tumefiate. Cetăţeanul român le-a povestit anchetatorilor că a fost victima unei sechestrări de persoană.

Potrivit unei prime reconstituiri a faptelor, în seara anterioară maltratărilor victima a fost sunată de un conaţional, Vasilică Vlase, care îi cerea să vină la el acasă. Pe drum tânărul de 29 de ani s-a întâlnit cu un alt conaţional, Cătălin Sever Babiuc, care lucra cu el la o stână din Calatafimi, şi împreună au ajuns la locuinţa lui Vlase, unde victima era aşteptată şi de fratele lui Vasilică, Ionuţ.

Acolo, pentru cioban a început coşmarul. După ce l-au trântit la pământ şi l-au imobilizat cei trei au început să-l lovească cu sălbăticie cu un furtun din cauciuc, cu o bâtă din lemn şi cu un topor, punându-i un cuţit la gât şi ameninţându-l cu moartea în caz că se va adresa forţelor de ordine.

După ce i-au furat telefonul mobil, documentele personale şi 150 de euro cei trei s-au culcat, închizând cu cheia uşa casei. Victima a reuşit să fugă şi să ceară ajutor numai în zori când unul dintre agresorii săi a ieşit din casă pentru a merge la muncă. Medicii de la Urgenţă i-au diagnosticat un traumatism cranio-facial, un traumatism cu escoriaţii şi echimoze multiple în regiunea dorsală şi un traumatism abdominal pe care le-au considerat vindecabile în cincisprezece zile.

În locuinţa lui Vlase anchetatorii au găsit documentele şi banii furaţi victimei, plus numeroase obiecte contondente, printre care bâte, topoare, cuţite, furtunuri din cauciuc, foarfeci, ciocane, dintre care câteva cu urme de sânge, care au fost puse sub sechestru. Cei trei români au fost arestaţi. Anchetatorii consideră că la baza ferocelui gest nu e numai jaful, cât mai degrabă reglarea de conturi între conaţionali.

Cei trei români arestați


 

Bestiile din Mantova. ”Mi-au luat un deget şi voiau să mi-l taie cu cleştele”

Calabria, l-au bătut pe un conaţional şi i-au violat iubita, doi arestaţi

Salerno, bănuit pe nedrept de furt, român stâlcit în bătaie de localnici

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jurnalist din Spania: „Discriminare la Păulești. Românii își cer drepturile în Europa, dar nu le respectă la ei acasă”

Prins la Napoli cu 500 de grame de haşiş