in

Trei români acuzaţi că au violat o tânără însărcinată

Trei români fără un domiciliu stabil au fost arestaţi în Emilia Romagna, fiind presupuşii autori ai unui viol comis asupra unei tinere însărcinate lângă localitatea Ravenna.

Agresiunea a avut loc duminică după-amiaza. Potrivit victimei, rezidentă la Forli, cei trei au abordat-o pe stradă şi au obligat-o să urce în maşina lor.

Agresorii au dus-o într-o clădire abandonată situată într-o zonă izolată, unde unul din ei ar fi obligat-o cu forţa să întreţină relaţii sexuale. Ceilalţi doi bărbaţi, unchi şi nepot, ar fi asistat la viol, după ce, înainte, au asigurat-o pe tânără că nu i se va întâmpla nimic.

Victima, pe jumătate dezbrăcată, a reuşit să scape şi s-a dus imediat la carabinieri, unde a povestit ce i s-a întâmplat. Autorităţile i-au individuat pe cei trei români de 22, 41 şi 42 de ani, acuzaţi de sechestrare de persoane şi viol.

Bărbatul care ar fi obligat-o pe tânără să urce în maşină susţine că este nevinovat şi că o cunoştea pe femeie de câteva săptămâni. A mai precizat că a întreţinut un raport sexual cu victima, dar cu acordul ei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mafia controlorilor de tren: „naşii” luau şpăgi de 100.000 de euro pe zi

Presa din Anglia: “Ne aşteptăm la o invazie a românilor”