in

Ultimul SMS al Roxanei Pop, eleva de 16 ani dispărută la Bergamo

Cazul româncei Roxana Pop, tânăra de 16 ani dispărută la Bergamo, atrage atenţia presei din Peninsulă. Realizatorii emisiunii “Chi l’ha visto” au publicat pe prima pagină a siteului fotografiei tinerei, dată dispărută de familia ei pe 24 mai. Mama fetei este disperată, mai ales după ce a primit un SMS şi un ultim telefon de la Roxana: românca este convinsă că fata ei a căzut pe mâna unor proxeneţi care au convins-o să fugă de acasă.

Dispărută în drum spre şcoală

În acea joi, fata a ieşit din casa unde locuia cu mama şi fratele ei, în localitatea Rota d’Imagna. Urma să meargă la şcoală cu autobuzul de la ora 6:30 către Bergamo. Tânăra, care trăieşte în Italia de 9 ani, este elevă la un Institut profesional din Bergamo, unde urmează cursuri de coafură.

Joi dimineaţă, Roxana nu a ajuns la şcoală şi, după 24 de ore de la dispariţie, familia a contactat autorităţile.

Ultimul SMS

Pe 24 mai, mama fetei a primit un sms de la un celular care nu era al fiicei ei, prin care Roxana ar fi avertizat-o că va veni acasă în cursul după amiezii. Femeia a sunat la numărul de pe care a primit mesajul. La telefon i-a răspun un bărbat “marocan”, care i-ar fi spus că nu ştie nimic de fată: “”Nu vreau probleme, nu ştiu nimic, lăsaţi-mă în pace”, i-ar fi spus bărbatul româncei, potrivit presei din Peninsulă.

Ulterior, în ziua de vineri, acelaşi bărbat i-ar fi spus mamei Roxanei că minora se află în casa unui italian, împreună cu o prietenă şi că ar fi văzut în apartament câteva bilete de tren cu destinaţia Puglia. El a adăugat că cineva a ars cardul SIM de la telefonul Roxanei.

Sâmbătă dimineaţa, Roxana a sunat-o pe mama ei cu un număr necunoscut şi i-a spus, cu un ton ciudat, ca să nu-şi facă griji pentru ea, că se va întoarce. Rudele fetei sunt îngrijorate, pentru că bănuiesc că fata a fost constrânsă să fugă de acasă pentru a se prostitui, scrie  "L'Eco di Bergamo".

Mama Roxanei a apelat şi la emisiunea “Chi l’ha visto”, cerând ajutorul telespectatorilor pentru a-şi găsi fata.

Roxana Maria Pop are înălţimea de  1,70 m, părul blond, ochi căprui iar în ziua dispariţiei purta o pereche de blugi de culoare deschisă, o geacă albă de piele şi tenişi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români la furat de cupru/ Un hoţ electrocutat mortal în cabina Enel

Terenul pentru construirea bisericii din Verona, donat Episcopiei Române din Italia