in

Un alt piroman român a fost surprins în timp ce aprindea un mărăciniș la Trapani. Închis în penitenciarul din San Giuliano

Un alt român, după cel de la Teggiano (citește aici), a fost surprins în timp ce aprindea focul pe un câmp necultivat din Marcanzotta, provincia Trapani.

Gheorghe Pantiru Ciprian, cioban român de 34 de ani, a fost arestat.

Carabinierii de la unitatea din Trapani l-au prins asupra faptei, în timp ce aprindea mărăcinișul care imediat a luat foc. Flăcările s-au propagat cu viteză mare pe întreg terenul de circa 2.500 de metri pătrați, distrugându-l complet. Intervenția tempestivă a militarilor, care imediat au alertat pompierii, a împiedicat totuși ca incendiul să se extindă la terenurile alăturate și la locuințele limitrofe.

În această perioadă, toate forțele de ordine sunt angajate în operațiuni de prevenire a incendiilor, care găsesc teren fertil în actualele condiții climatice, caracterizate de temperaturi mari și vânt puternic.

După ce a fost dus la cazarma de pe via Vallona, arestatul a fost închis în penitenciarul din San Giuliano, în așteptarea ședinței de confirmare a infracțiunii de incendiere.

Citește și:

Incendii în Italia, un carabinier a arestat un piroman român, acuzat de incendierea unei zone din Parcul Cilento

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Montichiari, înarmat cu o sulă, a găurit de 18 ori roțile mașinii fostei iubite, o româncă de 30 de ani

Escroc italian, refugiat în România, arestat la Timișoara după mai bine de 10 ani de căutări