in

UPDATE: Bodyguard român împușcat, conflictul a avut loc ÎN AFARA DISCOTECII REHD din Guidonia

UPDATE: Clubul REHD ne-a rugat să facem precizarea importantă că ”evenimentele au avut loc în apropierea Clubului Rehd si nu in incinta Clubului Rehd ori parcarea aferenta, dar la care pentru a se evita cu adevarat o drama, au fost nevoiti sa intervina, echipa de paza si protectie din localul nostru, lucru demonstrat si de ancheta organelor de control competente”.

Potrivit publicației Roma Today, încăierarea a avut loc în afara discotecii Rehd. Două grupuri, unul de români și unul de albanezi, s-au înfruntat din cauza a doua fete, una din grupul românilor i alta din grupul albanezilor. În final s-a ajuns la împușcături.

Un român de 34 de ani Radu Mihai M., angajat ca bodyguard într-o discotecă românească din Villanova, a fost împușcat duminică noapte. Radu Mihai și Cristian Popa, foști înrolați în Legiunea Străină, care în prezent munceau ca bodyguarzi la disco Club Rehd au intervenit într-o răfuială dintre două persoane de origine albaneză, scrie blueshow.tv

Cristian Popa, ca un adevărat legionar, nu s-a pierdut cu firea și l-a dus imediat pe Radu la spital, ulterior Popa dând și declarații poliției italiene. Românul împușcat a fost dus imediat la spitalul din Tivoli de colegul lui de breaslă pentru a-i fi acordat primul ajutor. Patronul discotecii nu a vrut să dea nicio declarație.

Românul, în acest moment, este internat la spitalul din Tivoli, medicii încearcă să-i salveze piciorul străpuns de gloanțe.

sursa: Blueshow


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Politician italian șantajat după întâlniri cu prostituate. Doi români arestați

Comunitatea românească din Londra, REVOLTATĂ de documentarul „VIN ROMÂNII!”, transmis de Channel 4: «Suntem umiliți de acest film»