in

Viareggio, violator în serie condamnat la 7 ani de închisoare

Le bătea, le lega mâinile, apoi le viola și înainte de a pleca le jefuia de tot ceea ce putea avea o valoare. Ele erau prostituate, tinere, sud-americance fără permis de ședere, care își ”primeau” clienții la Viareggio.

În martie anul trecut au deschis ușa apartamentelor lor și lui Viorel Stanciu, de 40 de ani, român. Căsătorit, cu copii. Cu loc de muncă și casă la Pietrasanta. Dar și un violator în serie, un jefuitor care își sechestra victimele, le viola și le jefuia. Tribunalul din Lucca l-a condamnat acum la șapte ani și 4 luni de închisoare. Este a doua coondamnare, pentru că Viorel Stanciu a primit deja o condamnare pentru aceleași infracțiuni în septembrie 2014.

După 8 denunțuri pentru jaf și viol, toate cu același mod de operare, din partea unor prostituate din Viareggio și Lido di Camaiore, agenții de la comisariatul din Viareggio s-au pus pe urmele bărbatului datorită descrierii furnizate de victimele sale.

Au reușit să-l găsească și la începutul lui aprilie anul trecut l-au așteptat în fața locuinței unei prostituate de pe via San Francesco, în plin centrul orașului. Blocat în stradă, a fost găsit în posesia unei valize în care se aflau haine și lenjerie ale victimei, un laptop și 300 de euro în numerar: prada de după viol. Când au intrat agenții în locuința femeii, o unguroaică de treizeci de ani, ea era tot în pat, dezbrăcată, legată.

Românul de 40 de ani, arestat, a ajuns în boxa acuzaților câteva luni mai târziu și judecătorul l-a condamnat în acea ocazie la șapte ani și 6 luni de închisoare pentru acel unic episod. Însă anchetele în privința lui au continuat și prin intermediul interceptărilor telefonice. Și astfel Viorel Stanciu a fost acuzat și de alte trei sechestrări de persoană cu viol și jaf pentru care a sosit a doua condamnare.

Violau prostituate cu metoda „portbagajul”, doi români arestaţi la Pescara

Violator în serie, arestat la Bologna: îşi ataca victimele în gări

Român arestat pentru viol în centrul Romei, victima a ieşit pe fereastră la etajul patru

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Două treimi din tinerii italieni stau cu părinții

Condamnat la închisoare pe viață, român de 41 de ani s-a sinucis în închisoarea din Opera (Milano)