in

VIDEO/ Peruan torturat şi ucis la Roma: arestaţi trei români

Trei tineri români au fost arestaţi de poliţiştii de la Roma, fiind acuzaţi de uciderea unui peruan de 55 de ani, Arturo Honorato Campos Taipe.

Crima a avut loc în cartierul Torre Angela- zonă cu o numeroasă comunitate de români. Victima, omorâtă în noaptea de 21 spre 22 februarie, a fost găsită de către un nepot abia pe 24 februarie.

Potrivit anchetatorilor, Campos Taipe avea o predilecţie pentru tinerii români, a căror marfă furată o ascundea şi cu care avea relaţii erotice. Tocmai relaţiile sale sentimentale şi infracţională cu românii i-ar fi adus moartea.

Peruvianul ar fi fost ucis în urma unei întâlniri amoroase care a degenerat şi datorită faptului că partenerii peruvianului voiau să-i fure un obiect preţios.  Victima, în Italia deja de mai mulţi ani, fusese deja anchetată pentru tăinuire şi în trecut a fost şi arestată.

Foto: Imobilul unde a avut loc crima (Sursă: Corriere Romano)

Ancheta echipei mobile a dus la arestarea celor trei presupuşi asasini: Cătălin Ilie Roşcăneanu, de 21 de ani, arestat la Roma, Ioan Nelu Ursulescu, de 34 de ani, şi Dorin Călinescu, de 22 de ani, arestaţi la Palinuro (Salerno). Se caută un al patrulea complice.

Cei trei sunt acuzaţi de omor voluntar. Potrivit poliţiei, au legat mâinile peruanului cu un prosop şi l-au bătut cu cruzime pentru a-l face să spună unde ţinea ceva ce ei căutau.

Campos Taipe- un bărbat înalt şi cu constituţie impunătoare, dar care folosea cârje şi purta un guler medical pentru probleme de locomoţie – ar fi murit sufocat de o pătură care i-a fost pusă pe cap şi de propriul guler.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se golesc spitalele. 11.000 de medici au emigrat. Autorităţile nu pot împiedica exodul

Secretarul de stat Eugen Tomac despre ameninţările cu moartea la adresa lui Cristian Rizea: “O înscenare”