in

VIDEO/ Românii, protagonişti ai Festivalului Sanremo Junior 2011

Ştefan Atirgoviţoae, de 11 ani, elev la Iaşi, a obţinut Marele Premiu- „Grand Prix” la Festivalul internaţional de muzică “Sanremo Junior” (foto), desfăşurat în Peninsulă în perioada 5-10 aprilie. Alte două ieşence, Alexia Urtoi şi Diana Vartolomei, s-au clasificat, respectiv, pe locurile 1 şi 3, la categoriile pentru care au concurat.

Concursul  Sanremo Junior este la a doua ediţie şi s-a desfăşurat sub patronajul primăriei din localitate. La preselecţii s-au prezentat copii din opt ţări, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 15 ani. Juriul a ales 24 de finalişti, care au avut posibilitatea să cânte live pe scenă, acompaniaţi de Orchesta Festivalului Sanremo.

Stefan Atirgoviţoae a câştigat cu piesa “In paşi de step”, a compozitorului Jolt Kerestely- mai jos un VIDEO cu interpretarea aceleiasi piese intr-o emisiune pe TVR, în timp ce Diana Vartolomei a interpretat melodia Larei Fabian: “Perdere l’amore”.

“Festivalul pe care îl organizăm este cel mai important eveniment după Sanremo, iar în 2011 am avut foarte mulţi participanţi din România, foarte talentaţi. De aceea, am decis să luăm în considerare organizarea ediţiei viitoare a festivalului chiar în România.Am luat deja legătura cu organizaţii şi mijloace mass media (TV) în vedera realizării proiectului nostru, pentru că peregătirea celei de-a treia ediţii începe în iunie”- a declarat pentru Gazeta Românească Paolo Alberti (foto), preşedintele evenimentului “Sanremo Junior”.

 

Miruna Căjvăneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Noua vedetă Playboy Italia este o româncă din Verona

Gabriel Pîrjolea, candidat la Riano: “Românii se înscriu greu pe liste”