in

VIDEO/ Noua vedetă Playboy Italia este o româncă din Verona

Marina Emanuela Saia, o româncă de 25 de ani, este noua “playmate” aleasă de revista Playboy Italia pentru a reprezenta luna aprilie.

Tânăra, născută la Bucureşti, trăieste de 12 ani la Verona, împreună cu familia.

Românca a terminat Facultatea de Jurnalism din oraşul italian şi, în timpul studenţiei, a câştigat titlul de “Miss Universitate”, care i-a deschis porţile spre modelling. Astfel, şi-a început cariera de fotomodel, pozând pentru mai multe firme cunoscute din Peninsulă, în special de lenjerie intimă. Italienii, cuceriţi de formele tinerei (90-60-92 şi 1,74m înălţime), i-au propus să pozeze goală pentru celebra revistă Playboy, o ocazie “unică, pe care o ai doar o dată în viaţă, deci am acceptat imediat”- a mărturisit românca pentru “Corriere del Veneto”.

Setul fotografic nu a fost unul oarecare, ci o discotecă din Milano înfiinţată într-o biserică deconsacrată, unde românca a trebuit să pozeze înconjurată de mai mulţi bărbaţi.

Părinţii Marinei nu sunt deloc stânjeniţi de rezultatul româncei, dimpotrivă: “părinţii mei sunt bucuroşi, mândri de mine. Tata a fost primul care s-a dus la chioşc să cumpere revista, iar mama s-a lăudat la toate prietenele ei. Sunt norocoasă, pentru că m-au sprijinit mereu în alegerile mele”.

Tânăra a declarat, citată de aceeaşi sursă, ca este interesată de o carieră cinematografică şi că a făcut deja o probă pentru un regizor italian. Până atunci, însă, primul obiectiv este acela de a-şi lua un apartament pe cont propriu, pentru că, deşi în curând va împlini 25 de ani, încă locuieşte cu părinţii ei.

Vezi AICI UN VIDEO cu Marina Saia (un fragment din emisiunea „Ciao Darwin” 2009)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă prinsă furând de carabinieri: “Sunt poliţistă, lăsaţi-mă în pace!”

VIDEO/ Românii, protagonişti ai Festivalului Sanremo Junior 2011