in

Violuri comise de români

În noaptea de 6 aprilie, o italiancă a fost bătută şi violată de un român, într-un vagon în care fata se refugiase să doarmă, în gara din Piacenza. Fata, o toxicodependentă de 27 de ani, originară din Genova dar fără domiciliu stabil, intrase în tren pentru a-şi petrece noaptea când a fost agresată de un român de 29 de ani care a imobilizat-o şi a încercat să consume un raport sexual.

Fata a opus rezistenţă şi după o scurtă luptă, românul s-a mulţumit să-i fure poşeta şi a fugit. Agenţii de la Polfer au găsit-o seminudă, cu faţa tumefiată şi acoperită de sânge şi au pornit în căutarea românului. Fata a fost dusă la Urgenţă unde a fost tratată. După o scurtă anchetă, agenţii au reuşit să blocheze responsabilul, găsit cu poşeta fetei, golită de conţinut. El a fost arestat cu acuzaţia de sechestrare de persoană, viol, jaf şi leziuni agravate. Românul este închis în penitenciarul din Novate.

Un alt român de 33 de ani este acuzat că a violat o conaţională de20 de ani a fost arestat pe 10 aprilie la Lipari, insulă din arhipelagul Eoli, care aparţine de privincia Messina. Omul a atraso cu un subterfugiu pe victimă în apartamentul său şi apoi a violat-o. După ce a fugit, fata s-a dus la spital, apoi s-a prezentat la carabinieri. Românul arestat a fost dus în închisoarea Gazzi din Messina.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bogdan Ciobotaru, candidat PD la Frosinone

Torino: O nouă biserică pentru cei 60.000 de ortodocşi români