in

1 Iunie/ Concurs cu premii pentru copiii români din Italia

Ambasada României în Italia propune copiilor din comunitatea românească un concurs de creaţie, dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, care se va derula sub egida “Clubul

Copiilor”.

Concursul va fi intitulat „Iunie – vis de copil” şi va consta în scrierea sau desenarea unei poveşti pe această temă. Creaţiile vor fi scrise în limba română si vor avea maxim 2 pagini tip A4, iar compoziţiile plastice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere (desen, pictură, colaj) pe o coală de hârtie, nu mai mare de A4.

Materialele folosite pot fi: creioane colorate, carioci, acuarele, textile, aţă, plastilină, orice se poate modela, transforma sau utiliza de către un copil.

Lucrările copiilor vor fi trimise până la data de 2 iunie 2011, pe adresa Ambasadei României în Italia, via Nicolo Tartaglia nr. 36, 00197 Roma, cu menţiunea – Pentru competiţia “Iunie – vis de copil”. Rugăm să fie precizate pe o pagină separată numele, instituţia de învăţământ unde copiii urmează cursuri, localitatea unde locuiesc si datele de contact (numărul de telefon si/sau adresa de e-mail ale părinţilor.

Cele mai frumoase creaţii vor fi premiate în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe data de 4 iunie 2011, începând cu orele 11.00, locaţia urmând a fi comunicată ulterior. Vor fi acordate, pentru primele trei locuri, premii si diplome. Copiii sunt invitaţi să participe la eveniment, alături de părinţii şi prietenii lor.

Lucrările câştigătoare vor putea fi vizionate on-line, pe site-ul Ambasadei României în Italia, în cadrul unei ferestre web special dedicate acestui eveniment.

Vă mulţumim pentru interes si pentru participare! Reamintim că proiectul “Clubul Copiilor” se adresează tuturor copiilor din comunitatea românească din Italia, în vârstă de până la 14 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român şi-a obligat sora de 14 ani să se prostitueze

VIDEO/ 40 de români ameninţaţi cu moartea „dacă spun unde au muncit în Italia”