in

În Italia, la Carrara, s-a dat startul campaniei umanitare pentru ajutorarea victimelor inundațiilor din județul Galați

Promoția românească Superkombat a lansat oficial, în prezența primarului municipiului Galați, Marius Stan, dar și a autorităților italiene, în cadrul Festivalului Oriental de la Carrara, campania umanitară pentru ajutorarea victimelor inundațiilor din județul Galați.

Denumită „Fight for Galați”, acțiunea demarată în cadrul celui mai mare show oriental din Europa se va încheia pe 21 decembrie, atunci când, la Galați, va avea loc marea finală a circuitului Superkombat. „Vreau să-i ajutăm cât de mult putem pe sinistrații din județul Galați. Au trecut prin moment grele și au nevoie de un sprijin”, a declarat promotorul Eduard Irimia, potrivit unui comunicat.

În prezența a peste 3.000 de spectatori, conferința de presă organizată și cu ocazia galei Superkombat New Heroes, programată duminică seară în Italia, a fost animată și de prezența mai multor vedete internaționale, printre care actorul thailandezo-american Mike Chat, cunoscut pentru rolul din Power Rangers, și fostul mare luptător de MMA Dan Severn.

Românul Eduard Irimia, premiat cu medalia de onoare a Președintelui Republicii Italiene

La o zi după ce promotorul Eduard Irimia a primit medalia de onoare a Președintelui Republicii Italiene, vedetele din Local Kombat prezente la eveniment au primit cadou din partea președintelui federației mondiale WKA, Michele Panfietti, câte un ceas Superkombat ediție-limitată.

Gala Superkombat New Heroes 6 este programată pentru duminică seara în orașul italian Carrara și va coincide cu ceremonia de închidere a Festivalului Oriental, urmând să fie transmisă în 80 de țări de pe 5 continente.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, una dintre destinațiile preferate ale italienilor care vor să divorțeze

Români condamnați la moarte în străinătate