in

Natalia Intotero se întâlneşte azi cu reprezentanţi ai comunităţii din Milano

Vizita de lucru în Italia, începută de doamna secretar de stat, Natalia Intotero, pe 28 septembrie 2012, a continuat marţi, 2 octombrie 2012, la Milano. Astfel, delegaţia Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a vizitat Biserica Penticostală din Milano, unde s-a întâlnit cu pastorul Marius Livanu, președintele cultului penticostal din Italia. În continuare, delegația romnească a vizitat Parohia Ortodoxă din regiunea Lombardia, unde a fost întâmpinată de părintele paroh Gelu Porumb.

În cadrul discuțiilor cu liderii religioși ai comunității românești de aici, doamna secretar de stat, Natalia Intotero, a ținut să sublinieze faptul că Bisericile românești reprezintă un pivot al unității și coeziunii românilor din Italia și să își exprime aprecierea față de exemplul pe care îl reprezintă inițiativele ecumenice pentru proiectele de păstrare și promovare a identității religioase, culturale și lingvistice românești.

Vizita la Milano continuă cu întâlniri cu reprezentanți ai mediului asociativ românesc, ai cultelor și ai presei de limba română din regiune.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Diaspora nu e ograda voastră!”

Ce rişti dacă spui „L’Italia fa schifo”