in

Proiectul Puzzled by Policy, lansat online

Este disponibila on line platforma web a proiectului european Puzzled by Policy, proiect care ofera cetatenilor instrumente pentru a cunoaste politicile in materie de imigratie, atat la nivel european, cat si la nivel national, dar si de a transmite institutiilor care decid aceste politici propriile opinii pe aceasta tema. 

Prin raspunsurile date la un chestionar interactiv, platforma web permite exprimarea propriilor puncte de vedere. Prin instrumentul de dezbatere on line, propriile puncte de vedere pot fi confruntate cu cele ale altor utilizatori. Factorii decizionali vor publica pe acelasi portal raspunsurile la solicitarile rezultate in urma dezbaterilor virtuale. 

Proiectul Puzzled by Policy ia nastere cu scopul de a atrage in procesul de discutie, de legiferare si de modificare legislativa a celor mai activi cetateni si a tuturor organizatiilor care doresc sa se implice in acest domeniu.

Tarile participante la proiect sunt Grecia, Italia, Irlanda, Spania, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Slovenia si Ungaria, iar cetatenii implicati in acest proces de eDemocracy vor fi circa 6000.

Toate informatiile sunt disponibile pe portalul proiectului, informatii suplimenatre putand fi solicitate la adresa mail [email protected].

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum funcţionează “poliţia” reţelei Facebook

William Brînză, avansat la gradul de locotenent colonel