in

Tineri români, invitaţi la un concurs pentru a sărbători unitatea Italiei

150 de ani ITALIA  MARE – proiect dedicat şcolilor primare, generale, liceelor şi grupurilor şcolare
Concurs internaţional pentru școală cu caracter educativ

Tema concursului: conceptul de italienitate in Romania

Regulament

·    Acest concurs se adresează tuturor claselor de elevi cu vârste între 8 şi 19 ani, din toate țările, inclusiv din Italia.

Concursul constă în realizarea unor cercetări / proiecte de către elevi, sub îndrumarea profesorilor, proiecte concepute sub formă de texte/metatexte, statistici, filmulețe, înregistrări precum interviuri înregistrate, mici documentarii sau orice altceva numai să fie în format digital/video.

·    Fotografiile pot fi realizate individual, de către un grup sau chiar şi cu ajutorul membrilor familiei.

·    Proiectele trebuie să ne fie trimise de către învăţător/profesor într-un pachet care să conţină: proiectul în sine (prezentare în power point, video-înregistrare etc.), un formular de participare (completat integral), ce poate fi descărcat de pe site-ul proiectului http://www.scuola.net/150anni/ și o prezentare pe scurt a proiectului, în italiană sau în engleză (cam de jumătate de pagină).

·    În cazul în care ne sunt trimise fotografii/filmulețe în care apar copii, învăţătorul/profesorul trebuie să atașeze un acord semnat din partea părinților, în funcție de legile în vigoare în Romania (această liberatorie semnată de părinți este obligatorie numai dacă părinții/elevii nu sunt de acord ca dumneavoastră să ne trimiteți aceste fotografii cu fiii lor/cu ei). În acest sens, puteți folosi /descărca liberatoria de pe site-ul http://www.scuola.net/150anni/  

Proiectele, eventualele liberatorii, formularul de participare și scurta prezentare (în engleză/italiană) trebuie trimise până pe 30 iunie 2011.
Prin poştă puse pe un CD-ROM/DVD (pe adresa Centrului de Coordonare a Concursului 150 anni Grande Italia – La Fabbrica, via Lanino, 5 – 20144 Milano, Italia
Prin intermediul poştei electronice la adresa de e-mail [email protected], punând în copie la Cc adresa de e-mail [email protected].

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma/ Rugăciune ortodoxa pentru unitatea creştinilor

FMI: România, un pacient fără semne vitale