in

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, se întâlneşte cu românii din Roma

În zilele de 13-14 martie, domnul Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, se va afla într-o vizită oficială în Italia, pentru a participa la conferinţa internaţională “Valorile Europei”, organizată de Camera Deputaţilor a Parlamentului italian, informează Ambasada României.

Alături de domnul Zgonea, vor mai fi prezenţi la Roma senatorul Liviu Marian Pop, preşedintele Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială, senatorul Nelu Tătaru, secretarul Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi, consilierul pentru afaceri europene Cezar Dan Chiobaşu, doamna deputat Ana Birchall, secretar al Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, domnul Eugen Constantin, consilier la Cancelaria Presedintelui Camerei Deputatilor, doamna Oana Tataru, sef birou in cadrul Directiei Generale Afaceri Externe a Camerei Deputatilor.

Cu ocazia vizitei la Roma, va avea loc o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti şi cu presa de limbă română din Italia. Întâlnirea va avea loc la sediul Academiei României din Roma (piazza Jose de San Martin nr. 1), în seara zilei de vineri, 14 martie, la orele 18.30.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români atacați cu bombe în Irlanda de Nord, autorităţile în alertă: „Este un atac motivat rasial”

Perugia, ucisă de prietenul ei chiar de 8 Martie: „Mi s-a părut că îşi bate joc de mine, şi am omorât-o”