in

Actorul Mickey Rourke, fost boxer şi wrestler, fanul românului Lucian Bute

Nadia Comăneci, Gică Hagi şi Ilie Năstase nu mai sunt singurii sportivi la care lumea se duce cu gândul când vine vorba de România. Pugilistul Lucian Bute, campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, ţine şi el steagul sus pentru ţară. Înaintea marelui meci cu britanicul Carl Froch, românul şi-a găsit un fan la Hollywood. Este vorba despre Mickey Rourke, care a cunoscut celebritatea în anii ’80, însă, până atunci, boxul a fost principala sa ocupaţie. Actorul este neînvins atât la amatori, cât şi la profesionişti.

Mister KO a declarat în mai multe rânduri că visul lui este să boxeze în America şi se poate mândri deja cu primii simpatizanţi. Lucian Bute îşi va apăra centura IBF pentru a zecea oară, împotriva lui Carl Froch, pe 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie.

„Fă-l KO pe Froch!”

Aflat în România pentru filmările thrillerul „Dead in Tombstone”, în regia lui Roel Reine, fostul boxer şi actualul actor Mickey Rourke s-a arătat un fan al pugilistului român. Fost boxer în perioada 1964-1972, Rourke a declarat că îi place stilul lui Lucian Bute, pe care îl consideră un sportiv foarte bun, foarte inteligent şi îi va ţine pumnii în lupta cu britanicul Carl Froch. „ştiu cine e Lucian Bute… luptă în Canada. în luna mai va avea meci. Sper să câştige. îmi place stilul lui Bute, este un sportiv complet”, a spus actorul. Mickey Rourke, care a făcut mai mulţi ani box profesionist, l-a descris pe Bute ca fiind „un jucător foarte bun, foarte şiret, foarte inteligent”. Mesajul lui Mickey Rourke pentru Lucian Bute: „Fă-l Knock Out pe Froch! Trimite-l la podea!”

Actor, boxer şi wrestler

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din „Golanii/ Rumble Fish”, actorul american Mickey Rourke, în vârstă de 59 de ani, a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din „9 săptămâni şi jumătate” (1986). Dar, după câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să îşi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieşind desfigurat din această perioadă mai puţin fastă din viaţa sa. şi-a făcut o revenire spectaculoasă în lumea filmului, la vârsta de 56 de ani, odată cu rolul luptătorului profesionist de wrestler din drama „Luptătorul/ The Wrestler”, care rezona cu propriul lui traseu din viaţă şi care i-a adus o nominalizare la categoria „cel mai bun actor în rol principal” la cea de-a 81- a gală a premiilor Oscar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Migraţia goleşte România. Sărăcia, motorul exodului

Român beat la volan, doi tineri în stare gravă