in

Alexandra Dinu, rol principal într-un film inspirat din lumea fotbalului. Va juca alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista

Actriţa română Alexandra Dinu va juca într-o peliculă în care va avea alături numeroşi actori de la Hollywood, printre care Pierce Brosnan şi Dave Bautista. Probabil fostei soții a lui Adrian Mutu îi va fi destul de uşor să dea viaţă personajului, pentru că filmul e inspirat din lumea fotbalului.

Thriller-ul în care Alexandra Dinu va juca rolul principal feminin se numeşte „Final Score”, potrivit deadline.com. În vârstă de 35 de ani, actriţa română şi celebrul agent James Bond, Pierce Brosnan, dar şi Dave Bautista, vor începe să filmeze curând. Primele cadre se vor trage în Londra.

Aceasta e o oportunitate uriaşă pentru Alexandra Dinu ca să devină celebră şi peste ocean, la Hollywood. În Italia, actriţa română are o carieră impresionantă. Acolo, ea a jucat în filme de televiziune şi serialul fenomen „Rosso San Valentino”.

Filmul „Final Score” în care Alexandra Dinu va juca în rolul principal feminin este regizat de Scott Mann.

Cine este Alexandra Dinu

Alexandra Dinu e fiica Lilianei şi a lui Tiberiu Dinu – demnitar roman Ea s-a născut pe 3 ianuarie 1981, în Bucureşti. Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu timp de doi ani, între 2001 și 2003. În urma mariajului lor a rezultat Mario. În 2005, Adi Mutu s-a căsătorit cu Consuelo și au împreună două fetițe. Anul acesta, fotbalistul a divorţat de ultima soţie şi s-a însurat din nou cu fotomodelul Sandra Bachici.

Alexandra Dinu este cunoscută pentru filme precum „Garcea si oltenii”, apărut în 2002, sau „Second Hand”, din 2005, scrie spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Credeai că celebritățile au o viață de vis? Iată dramele unora dintre ele

După despărțirea de Mădălina Ghenea, Philippe Plein iubește o altă româncă

Michael Jackson, întregul adevăr privind ultimele documente șocante găsite la Neverland

Actori cu origini româneşti care au făcut istorie la Hollywood

Cei 7 actori care L-au jucat pe Iisus

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cercetător român distins de americani cu ”Oscarul inventicii”. Invenția sa ar putea ajuta la oprirea poluării

Bronz sănătos, rapid și rezistent? Iată câteva trucuri