in

“Ameninţată” de Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia a pozat în lenjerie intimă

Catrinel Menghia este una dintre cele mai frumoase românce. Recent, modelul a pozat din nou pentru linia de lenjerie Lise Charmel. Explozia de popularitate a Mădălinei Ghenea în Italia, şi nu numai, a mobilizat-o pe Catrinel Menghia să iasă din nou în lumina reflectoarelor. Românca a filmat un spot publicitar pentru acelaşi brand cu care colaborează încă din 2005.

Catrinel Menghia a fost considerată, ani la rând, cea mai sexy româncă celebră din Italia. De anul trecut, însă, atenţia presei şi a publicului s-a orientat către o altă româncă extraordinar de frumoasă – Madalina Ghenea. Bruneta a capatat un capital mare de imagine graţie idilei cu Leonardo DiCaprio. Cu toate acestea, Catrinel Menghia nu se lasă mai prejos şi pozează în lenjerie intimă Lise Charmel, în cadrul unui spot publicitar de senzaţie, realizat de Michele Lombardo.

Imaginea colecţiilor Lise Charmel

Din 2005, Catrinel Menghia este imaginea colecţiilor Lise Charmel, aşa că a pozat din nou în lenjerie intimă şi demonstrează că rămâne în continuare o prezenţă extrem de seducătoare. Din ce în ce mai frumoasă şi într-o formă de invidiat, Catrinel ştie să-şi pună în valoare corpul şi naturaleţea. Ea este una dintre cele mai cunoscute modele din Romînia, iar de-a lungul carierei sale a avut nenumărate apariţii în reviste precum Sports Illustrated, Maxim, Vogue. Menghia nu duce lipsă deloc de contracte şi este cautată de firme de renume pentru a deveni imaginea acestora.

Din Iaşi, la Milano

Catrinel Menghia s-a născut la data de 1 octombrie 1985 şi este originară din Iaşi. A fost descoperită la doar 16 de către Liviu Ionescu, directorul celebrei agenţii MRA. Imediat după ce a devenit un model cunoscut,atât în România, cât şi în Italia, ea îl cunoaşte pe Răzvan Fodor, solistul trupei Krypton, cel ce îi devine, mai apoi, iubit. Ea avea 16 ani, iar el 26. După câţiva ani de relaţie, Catrinel se desparte de Răzvan, pentru o carieră de succes la Milano. Acolo îl cunoaşte pe fostul fotbalist italian Massimo Brambati, care este cu 19 ani mai în vârstă decât ea, cu care se căsătoreşte în 2005, pe când avea 20 de ani neîmpliniţi. După şapte ani de căsnicie, cei doi au decis să divorţeze.

Gelozia, bat-o vina

Pe plan sentimental nu-i merge prea bine, fiind în plin divorţ de soţului ei, fostul fotbalist Massimo Brambati, după şase ani de căsătorie. Se pare că de vină ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil, iar Massimo, nu. Probabil că acum Catrinel îşi va şterge tatuajul cu numele fostului soţ, realizat pe vremea când credea că Massimo va fi iubirea ei pentru totdeauna.

Mai frumoasă decât Jennifer Lopez

Folosindu-se de frumuseţea şi farmecul ei, românca a realizat o reclamă provocatoare, dar în acelaşi timp amuzantă, în care este promovată o maşină italiană. Catrinel are sex-appeal şi are o atitudine care ar putea înnebuni orice bărbat. Italienii au asociată imaginea în Statele Unite şi cu Jennifer Lopez. Artista latino-americană a filmat pe străzile oraşului Los Angeles o reclamă la aceeaşi maşină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Şef de şantier, a rămas fără patru degete la muncă

Ramona Bădescu, cu căţeluşa prin nămeţi la Roma