in

Andreea Raicu a descoperit Iordania! Vacanţă într-un loc ce nu pare de pe Pământ

Andreea Raicu este recunoscută pentru călătoriile sale în “lumi minunate”. Vedeta alege meleaguri extraordinare în care să se relaxeze sau să viziteze şi să cunoască alte culturi.

Vacanţă în Iordania

Recent, Andreea Raicu s-a întors dintr-un loc ce nu pare de pe Pământ – oraşul Petra din Iordania. De data aceasta, nu a ales un loc în care să citească şi să se odihnească, deşi mărturisea că îi plac foarte mult vacanţele la spa. A dorit să descopere minunata arheologie a oraşului Petra, situat în sudul Iordaniei. Acest teritoriu, sărac în resurse, dar bogat în istorie, a început să fie menţionat în jurul anului 2000 î.Hr. Oraşul Petra este situat în sudul Iordanului şi are o valoare arheologică foarte mare, datorită numeroaselor structuri săpate direct în stâncă.

Prin mahalalele din India

Fascinată de Asia, Andreea Raicu a mers, anul trecut, în mahalalele din India. Cartierele sărace şi satele uitate de lume au fost principalele obiective ale vacanţei. Decizia de a merge în India a fost inspirată de filmul Vagabondul Milionar (Slumdog Millionaire). Chiar daca a fost avertizata despre criminalitatea ridicată şi bolile periculoase din zonele pe care vrea să le viziteze, vedeta nu s-a răzgândit. Înainte de a călători în India, mai ales în zone rurale, medicii i-au recomandat vaccinarea împotriva unor boli ca: poliomielita, hepatita A şi B şi febra tifoidă. Nu este recomandat să călătoreşti în zone rurale din Asia fără să fi făcut vaccin anti-rabic, împotriva rubeolei, difteriei şi encefalitei japoneze.

Două săptămâni de vis în Thailanda

În urmă cu doi ani, Andreea Raicu a petrecut doua săptămâni liniştite în Thailanda. După vacanţa exotică din Malaysia, a bifat şi Thailanda. “M-am întors după două săptămâni de linişte. Două săptămâni în care am citit, m-am relaxat şi am văzut locuri frumoase”, povestea, la vremea respectivă, Andreea Raicu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nuntă în stil sicilian: Giovani Becali şi-a condus fiica la altar

Ultima ora/ Sclavi români în Puglia, exploataţi de o reţea de conaţionali