in

Nuntă în stil sicilian: Giovani Becali şi-a condus fiica la altar

Giovani Becali nu s-a lăsat eclipsat de nunta de la Monte Carlo a Prinţului Albert de Monaco. I-a organizat o nuntă de poveste fiicei sale, Pamela, cheltuind într-o zi cât alţii în şapte ani.

Elita fotbalului românesc a participat, sâmbătă, 2 iulie, la cununia religioasă a fiicei impresarului Ghiovani Becali. Pamela, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit cu Bogdan Marinescu, de 32 de ani, naşii fiindu-le Luminiţa şi Gică Popescu.

Nuntă de fiţe

Tatăl Giovani nu s-a uitat deloc la bani. A scos din buzunar oricât pentru această nuntă. Numai rochia de mireasă împreună cu cele ale mamei şi surorii sale au costat 25.000 de euro. Ţinutele au fost cumparate de la Istanbul.

Aranjamentele florale au depăşit 10.000 de euro. La intrarea în Biserică fost pusă o „perdea” din plasă albă, împodobită cu mărgele, interiorul a fost decorat cu flori albe, galbene şi roz, iar pe trepte a fost întins un covor lung crem.

Cheltuielile nu s-au oprit aici. Petrecerea a fost organizată la hotel Ambasad’or din Otopeni, local de cinci stele pe care, cu puţin timp în urmă, l-au ales şi Andra şi Cătălin Măruţă. Cei 700 de invitaţi au fost serviţi cu băuturi fine şi preparate din bucătăria românească, dar şi internaţională. Bineînţeles, nu au lipsit mieii şi purceluşii de lapte la proţap.

Atmosfera a fost încălzită de două formaţii, una care a cântat muzică în română, engleză şi italiană, şi alta în aromână.

Ca şi cadou, Becali le-a dăruit mirilor câte o maşină si le va cumpăra o casă.

Giovani, un socru extravagant

Socrul mic, Giovani Becali, şi-a făcut apariţia la biserică în Rolls-Royce-ul său luxos, însoţit de soţia sa, Stella. Impresarul a ales pentru nunta fiicei sale să poarte un costum albastru, asortat cu pantofi de aceeaşi culoare. De asemenea, soţia lui, Stella, a preferat aceeaşi culoare, purtând o rochie scurtă albastru-electric.

Giovani Becali a fost însoţit la nunta Pamelei chiar de către soţia lui, Stella Becali Hernandez. Cei doi sunt separaţi de mai bine şase ani, însă sentimentele dintre ei nu s-au stins. Relaţia lor a decurs foarte bine în ultimul timp şi au stabilit de comun acord să petreacă împreună cea mai specială zi din viaţa fiicei lor cea mare. Chiar dacă au trăit o perioadă pe continente diferite, cei doi sunt dispuşi să mai dea o şansă căsniciei, mai ales de dragul Laurei (11 ani), mezina familiei Becali.

Părinţii spirituali, Luminiţa şi Gică Popescu, au ajuns la Biserică cu puţin timp înaintea mirilor, dându-le binecuvântarea în drumul spre altar. Ceremonia religioasă a durat aproape o oră. La ieşirea din lăcaşul de cult, Pamela, Bogdan şi soţii Popescu au eliberat spre cer porumbei albi. După depunerea jurămintelor în faţa lui Dumnezeu, petrecerea s-a mutat la un local de cinci stele. Elita fotbalului nu a dat cu piciorul la o asemenea petrecere Printre invitaţi s-au numărat nume cu rezonanţă din forbalul românesc. Cristi Chivu, Adrian Mutu, Gică Hagi, Mircea Sandu, Victor Piţurcă, Dan Petrescu, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, dar şi prieteni de-ai lui Ioan Becali din străinătate. La asemenea nume prezente, petrecerea trebuia supravegheată îndeaproape de bodyguarzi agili. Astfel, Becali a plătit 11 gărzi de corp care care s-au asigurat că nimeni şi nimic nu-i va deranja pe nuntaşi.

Mai presus decât nunta princiară de la Monaco?

Antrenorul Sorin Cârţu a fost, tot sâmbătă, socru mic. Fata cea mare s-a căsătorit cu avocatul Alexandru Bolca. Legământul în faţa lui Dumnezeu având loc la Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia.

Roxana Ioana, în vârstă de 27 de ani, a sosit la Biserică împreună cu tatăl său într-un autoturism BMW X5. Cârţu a părut relaxat, dar şi fericit în acelaşi timp. “Sunt pentru a doua oară socru mic şi mă simt foarte bine. Am ales Alba Iulia ca loc al nunţii pentru că mirele este de aici”, a spus tehnicianul. “Turul Cetăţii în caleaşcă a fost surpriza socrilor mei. Nunta noastră a fost peste nunta princiară de la Monaco, cei din gardă mi-au zis că cei de acolo nu au o asemenea caleaşcă”, a declarat Roxana. În plus, soldaţii din Garda Cetăţii au dat onorul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza, resimţită de românii din străinătate: salarii cu 15% mai mici

Andreea Raicu a descoperit Iordania! Vacanţă într-un loc ce nu pare de pe Pământ