in

Angelina Jolie i-a dat papucii lui Brad Pitt: ””Diferențe ireconciliabile”

Unul dintre cele cuplurile cele mai frumoase, bogate și invidiate din lume a ajuns la linia de finiș. O poveste de iubire ca în filme, însă fără final fericit. Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt. Informația a fost dezvăluită de celebrul site american de gossip TMZ, potrivit căruia actrița a citat drept cauză ”diferențe ireconciliabile”.

Cele două staruri, despre care se considera că au mariajul cel mai solid de la Hollywood, s-au căsătorit în 2014 însă stăteau împreună din 2004, și au șase copii. TMZ pune printre motivele divorțului și opiniile opuse privind gestionarea copiilor și o presupusă utilizare de droguri din partea lui Brad Pitt. Această ipoteză este susținută și de faptul că Jolie ”nu dorește ca Brad să aibă custodia fizică comună, ci doar legală” a copiilor. Surse din apropierea cuplului ar fi confirmat că ”decizia Angelinei are de-a face cu capacitățile părintești ale lui Brad”. Jolie ar fi ”foarte tulburată de metodele sale”. În schimb a fost exclusă ipoteza potrivit căreia căsătoria a eșuat din cauza unei terțe persoane.

Acum a început deja discuția despre cum vor fi împărțiți banii cuplului după divorț. Acordul lor prenupțial se pare că prevede ca toți banii câștigați de cei doi după căsătorie să fie plasați într-un fond de împărțit în șase părți pentru fiecare dintre cei șase copii ai cuplului. De asemenea, zvonurile spun că acordul prevede ca Brad Pitt să piardă custodia copiilor în caz de trădare.

CITEȘTE ȘI:

Angelina Jolie și Brad Pitt spun adio casei lor din Italia

După criticile pentru slăbitul excesiv și bârfele privind trădarea soțului, Angelina Jolie face un anunț

Monica Bârlădeanu a parodiat-o pe Angelina Jolie. Din râs a dat în plâns

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cordon Bleu

Consilieri la primării pentru românii din străinătate. Ce părere au parlamentarii de diaspora