in

Au dat Antalya pe Mamaia! Adrian Enache şi Iuliana Marciuc preferă litoralul românesc

Vara aceasta, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au renunţat la resorturile luxoase din Antalya şi au decis să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, la Mamaia. Întrucât au mers împreună cu fiul lor, David, care are cinci ani şi jumătate, cei doi au preferat să fie mai aproape de casă.

“Ne simţim foarte bine aici şi nu îmi pare rău că vara asta am renunţat la vacanţa în Turcia pentru cea de la Mamaia. E prima dată când schimbăm plaja din Turcia cu litoralul românesc, dar nu regret, căci ne simţim foarte bine aici, mai ales că suntem mult mai aproape de casă”, a mărturisit Iuliana. Cei trei îşi petrec majoritatea timpului la piscina hotelului unde sunt cazaţi, dar şi la locurile de joacă din incinta stabilimentului.

Partea a doua a vacanţei urmează să şi-o petreacă în doi, fără fiul lor, însă niciunul nu a mărturisit care va fi destinaţia.

De „Ziua Copilului” au mers la Disneyland

De 1 iunie, David a primit cadou o excursie la Disneyland. Cântăreţul şi vedeta de televiziune îşi doreau să ajungă la Paris, iar David visa, ca orice copil, să meargă la Disneyland. Aşa că Iuliana şi Adrian s-au gândit că o vacanţă pentru toţi trei în capitala Franţei ar fi foarte potrivită. Au mers acolo de 1 iunie, iar vizita la Disneyland a venit la fix, ca un dar pentru cel mic.

“David s-a distrat de minune, iar noi, alături de el. Cel mai mult i-a plăcut la «Piraţii din Caraibe» şi s-a amuzat foarte tare că Adrian nu a vrut să se dea cu noi în Liftul terorii. A zis: «Tati e mai fricos decât mine». Se pare că lui Adrian nu-i plac senzaţiile tari, contrar aparenţelor”, a povestit prezentatoarea emisiunii “Confesiuni”, de la TVR 2.

Cei trei au vizitat şi Turnul Eiffel, iar acolo au avut surpriza ca Adrian să fie recunoscut de un mim din România, care făcea pe statuia pentru a câştiga bani. “Pentru că l-a strigat pe Adrian pe nume, David a tras concluzia că sunt amici. După ce ne-am întors acasă, le-a povestit cunoscuţilor că tati are un prieten care stă toată ziua pe o găleată la Paris”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Cele două vedete şi băieţelul lor au stat la Paris cinci zile. Vizita la Disneyland şi sejurul din capitala Franţei i-a costat 3.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a certat cu prietena lui şi a făcut un salt de 9 metri cu maşina

FOTO/”La fiecare trei ore un imigrant violează o femeie”: Rasismul manifestelor electorale