in

Ca fetele, la Milano! Andreea Marinescu şi-a serbat ziua de naştere în Italia!

Andreea Marinescu, vedeta trustului Media Pro, şi-a sărbatorit ziua de naştere la Milano alături de cele mai bune opt prietene.

Cu ocazia zilei de naştere, corespondentei Ştirilor Pro Tv, Andreea Marinescu, i-a fost pregătită o surpriză pe cinste. Cadoul cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani, i-a mers la suflet, întrucât Milano este oraşul ei preferat, unde a mai mers de trei ori. Alături de alte opt prietene, printre care şi corespondentul de la Constanţa, Camelia Donţu, Andreea a vizitat, printre altele, Domul din Milano, Castelul Sforzesco şi zona Brera.

”Excursia la Milano a fost minunatul cadou pe care l-am primit de la prietenele mele la împlinirea varstei de 30 de ani. Sincer, de ziua mea, mă aşteptam la orice altceva mai puţin la o plecare din tara intr-o formula atat de numeroasa, am fost nouă fete! Am fost pentru a treia oară la Milano, oraşul meu preferat, iar faptul că am fost aici alături de cele mai bune prietene l-a plasat definitiv pe primul loc în topul favoritelor mele”, a spus Andreea la întoarcerea în ţară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

MoneyGram Award 2011 Italia: Nelu Mega, premiu pentru afacerea cu cea mai bună creştere din 2011

“Primăvara înverzesc toate viețuitoarele” şi alte perle de la testarea națională la sfârşit de gimnaziu