in

Câte kilograme trebuie să pierzi pentru a fi mai atrăgător și senzual în ochii celorlalți? Adevărul este foarte dur

Este numai o idee de-a ta sau pentru a fi mai atractiv în ochii celorlalți ar trebui să pierzi câteva kilograme? Poate da, ar trebui să pierzi câteva kg. Dar câte? Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Toronto, există un număr de kilograme exact de pierdut pentru a fi mai atrăgători pentru ceilalți.

”Femeile și bărbații cu înălțime medie, pentru ca ceilalți să observe schimbarea, trebuie să piardă 3 sau 4 kilograme”, a explicat profesorul Nicholas Rule care a efectuat studiul. Dar asta nu e totul: ”Pentru ca ceilalți să te considere și mai atrăgător, atunci trebuie să pierzi circa 6 kilograme dacă ești femeie și 8 dacă ești bărbat”, a precizat. Când se pierd 6 kilograme, slăbirea se observă și la față și tocmai aceasta este cea care face diferența. Fața, de fapt, poate indica multe privind indexul masei corporale, sistemul imunitar, nivelul de stres și sănătatea sistemului circulator.

Dar ce are de-a face asta cu atracția? Are de-a face. ”Când fața unei persoane are adipozitate localizată, acea persoană pare mai puțin sănătoasă și, în consecință, mai puțin atrăgătoare”, a explicat Rule.

CITEȘTE ȘI:

5 greșeli pe care le faci când îți aplici oja

Vrei un machiaj de vedetă? Învaţă să te machiezi corect în 8 paşi!

V-ați întrebat vreodată de ce ceasurile din publicitate arată mereu ora 10:10? Experții au dezvăluit ”misterul”

Vă amintiți de adorabilul copil Giosuè din celebrul film ”La vita è bella”? Iată cum arată și ce face acum

Formația Spice Girls revine pe scenă, fanii sunt deja în delir – VIDEO

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Evadat din arest domiciliar, român arestat la Pachino

REȚETA DULCE: Lapte de pasăre